Ynt: Servise sormak istedikleriniz...
benden sadece selam söyleyin çok şükür bende bişey yok
benden sadece selam söyleyin çok şükür bende bişey yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökhan_55 link' Alıntı:benden sadece selam söyleyin çok şükür bende bişey yok
alahan1963 link' Alıntı:Sn.Drwaverunner, Hangi servise ne zaman gideceksiniz acaba? Ben bu cuma yani yarın Arkas Çengelköydeyim de. dancee
alahan1963 link' Alıntı:Sn.Drwaverunner, Hangi servise ne zaman gideceksiniz acaba? Ben bu cuma yani yarın Arkas Çengelköydeyim de. dancee
drwaverunner link' Alıntı:Bugün servise gittik arkadaşlar. Çok fazla zaman geçiremedim serviste. Aracımı da zaten götürmemiştim ama bu kısa zamanda sorabildiklerimi sordum.
1) @Hakan= Balata yanık kokusunun ve çıkan dumanların hava ve polen filtrelerine de sinmiş olabilecekleri ve bu nedenle bir süre bu kokuyu hissedebileceğiniz bir durum söz konusu. Hava filtresinin kapağını açarak içini ve filtreyi biraz temiz havada tutmak çözüm olabilir. Bunu servise götürmeden siz de yapabilirsiniz. Aracı gözlemlemeye devam edilmesini söylüyorlar. Kavramada bir azalma kalkarken aracın gaz yememesi gibi ciddi şikayetlerde servis tarafından incelenmesi gereken durum oluşabilir diyorlar.
hokamola link' Alıntı:Teşekkürler Hüsnü bey, verimli bir ziyaret olmuş cooll
En çok da AFL+'ın uzatılmış garanti kapsamına girdiğine sevindim. Malum mükemmel olduğu kadar hassas ve tantanalı bir sistem.
şu anda benim aracım da 10-P-042 ve 11-P-004 kampanyaları nedeniyle serviste. Bakalım değişen bir şey olacak mı..
HaKaN link' Alıntı:Teşekkür Ederim vakit ayırıp sorduğunuz için. En kısa sürede hava filtresini kontrol edeceğim ya da ettireceğim