Ynt: Servise sormak istedikleriniz...
teşekkürler hüsnü bey servisi aramak şart oldu..
teşekkürler hüsnü bey servisi aramak şart oldu..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bahadirusta link' Alıntı:teşekkürler hüsnü bey servisi aramak şart oldu..
ercub link' Alıntı:hoşgeldiniz sn.siyahall; kendi adıma konuşacak olursam garantisi bitmiş aracı servise götürüp fazladan para vermek yerine, sanayide tanıdığım ve işini bildiğim bir ustaya götürmeyi tercih ederim. ama lpg takılı araçlarda da, lpg ile ilgili kısımların bakımlarını mutlaka yetkili servise göstermekte fayda var. Lpg bana çok sıcak gelmeyen bir kavram.. yarım yamalak bilgili ellerde bombaya dönüşme ihtimali olduğu için mutlaka yetkili serviste bakımı yapılmalı..
BiG_BOSS ® link' Alıntı:[quote author=eRg link=topic=537.msg63007#msg63007 date=1322606832]
Arkadaşlar Merhaba
Yarın aracı Topkapı Odak'ta 15000 bakıma sokacağım. Servise sormak istediği olan varmı?
Biraz geç aklıma geldi kusura bakmayın..
BiG_BOSS ® link' Alıntı:yaw birde sportların aynaları elektronik katlanır olabiliyormu cosmolar gibi onu merak ediyorum
zahmet olcak ama
BiG_BOSS ® link' Alıntı:jantları hoşuma gitmiyordu bayide söküp sport jant takması daha maliyetli olur gibi saçma bişey dedi bende çok sıkıntı yapmadım açıkcası
BiG_BOSS ® link' Alıntı:cosmoların direksiyon taksi direksiyonu gibi kalıyor 011zaa