servislere dikkat....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bimmer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar aracım opel değil ama başıma gelen olay her markadan araç sahibinin başına gelebilecek bi olay...
bayramdan bi kaç gün önce radyatörüm delindi...yolda kaldm. kaskonun yol yardımı ile daha önce 1 kere gittiğim bi bmw servisine aracımı çektirdim...usta radyatörün değişmesi gerektiğini akşam teslim edebileceğini söyledi. bende aracımı bıraktım ve o akşam teslim aldım. bi kaç gün sonra da memlekete gittim yaklaşık 500 km yaptım. bi sorunla karşılaşmadım. ertesi gün abim arabayı aldı yarım saat sonra geldi arabayı park etti ve arabadan baya şakır şakır su akmaya başladı....hemen başka bi ustaya götürdük aracı ve şok oldum.
radyatörü değiştiren usta radyatöre bağlı hortumların birinin üzerindeki 1 adet sekmanı ya kaybetmiş yada kırmış artık ne yaptıysa sekman yerine bi adet tel(!!) bağlamış ama tabiki tel onu tutmamış ve hortum çıkmış. telefon açtım böyle böyle yapmışsın neden dedim bişey diyemedi hakkımı helal etmiyorum dedim ve kapadım. sonra o sekmanı aradık bulamadık. borusana telefon ettim ve parçayı sipariş ettim. sizce o parça kaç lira? 3 euro... yani 5-6 milyon için ya yolda kalsaydım_ daha kötüsü ya farketmeseydim de motoru yaksaydım bunun hesabını kim verecekti. yinede verilmiş sadakam varmış. o yüzden arkadaşlar lütfen servislerde aracınızın başında durun bu devirde kimseye güven kalmadı...

geçmiş olsun gerçekten artık sadece özel servise götürüp başında durmak lazım.

geçmiş olsun...

usta neden aracınızın yanına cıkarmıyolar sanıyosunuz sızı aracınız yapılırken...
bı defasında arkadaşımın aracını ızmır egem e goturmustuk teyp bozuktu yenısı gelmıs tabı oda ayrı bı mevzu arac sıfır 3 ay teyp yoktu.. arac servıs katına cıktımı ınmek bılmıyor tabı.. arac cabuk ınsın ben yukarda ılgıleneyım dıye servıstekılere hasta oldugumu aracın ıcınde dınlendıgımı soyledık arkdaslar asagıda kaldı ben yukarı cıktım aracla servıste o araclara nasıl muamele yapıldıgını bı gorsenız servısın onunden gecmzsınız.. bızım aracın yanında vectra duruyodu bı tane arac sene 2005 arac daha sıfır gıbı bısey bellı adamın dıkız aynası bozulmus heralde servıs elemanı dıkız aynasının dıs kapını sokucek aracın rengınde boyalı olan yer var ya orası plastık bı parca dımı sonucnda bı ıncelarsın tırnaklarına bakarısn nasıl sokulur bı anlamaya calısırsın yok olurmu adam tornavıdayı alt taraftan oyle bı gecırdıkı yemın ederım benım ıcım acıdı verılen paraya yazık adam cıkarmaya degıl kırmaya ugrasıyo sankı.. sımdı sız bunu gordugunuzde bı daha servıse arac bırakırmısınız?? ben bıdahada gıtmedım servıse felan adamlar resmen 3 lıralık masrafı olan aracı bozup sıze gonderıyolar ya motor yakıp gerı gıdıyosun ya turboyu bozup yanı aracına bı zarar ıllakıde gelıyor anlamıyorum amacları nedenlerı nedır bunların...

Geri