17 Eyl 2016 #11 REC Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 May 2013 Mesajlar 764 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Kimse asıl soruyu sormamış. Servisler arıza tespiti yapabiliyor mu?
18 Eyl 2016 #12 S sas_sas Kayıtlı Kullanıcı 35-İzmir Katılım 24 Mar 2010 Mesajlar 790 Tepkime puanı 13 Puanları 18 Siteyi ziyaret et PUFFDOWG' Alıntı: Benim de aklımdam öle bişi geçmişti araç dizel olunca usta malum bulunmuyor bende arıza öğrenip şunlar yapılacak demek için gidicektim Genişletmek için tıkla ... Avcı ne kadar yol bilirse, tilki de bir o kadar yol iz bilir...
PUFFDOWG' Alıntı: Benim de aklımdam öle bişi geçmişti araç dizel olunca usta malum bulunmuyor bende arıza öğrenip şunlar yapılacak demek için gidicektim Genişletmek için tıkla ... Avcı ne kadar yol bilirse, tilki de bir o kadar yol iz bilir...
18 Eyl 2016 #13 smihci Yönetici Başkan 35-İzmir Katılım 19 Ara 2007 Mesajlar 20,551 Tepkime puanı 271 Puanları 83 Siteyi ziyaret et REC' Alıntı: Kimse asıl soruyu sormamış. Servisler arıza tespiti yapabiliyor mu? Genişletmek için tıkla ... Ellerinden geldiğince :maden:
REC' Alıntı: Kimse asıl soruyu sormamış. Servisler arıza tespiti yapabiliyor mu? Genişletmek için tıkla ... Ellerinden geldiğince :maden: