SFİ GSİ'mı ?--306 GTİ'mı sizce hangisi....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Harunde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce pistte 0-400m

• GSİ'mı...

Oy: 78 69.6%
  • GTİ'mı..

Oy: 34 30.4%

• Kullanılan toplam oy
    112
Harun abi harbiden ikiside acaib alımlı duruyo harbiden ama benim görüşüm yine sfi gsi olur heralde 306 lar biraz daha takırtılı araçlar fransız arabası olamsından kaynaklananmıdır nedir bizim araçtan inip arkadaşın 306 ya bindimmi takır takır geliyo araç belki süspansiyondanda kaynaklanabilir bilmiyorumda ama işte insan Opelci olupta açıkcası pek Pejoya yanaşmam zaten forumdada genelde gsi demişler abi sen bırak modelini gsinin ölüsü bile yeter sonuçta alman teknolojisi:good:

Bence 306gti çok güzel bir makine. Tabii ki sağ dikizde.. :)

harun 100km de GSI [SFI] dan 2 litre fazlan var yakacağın...
ve performansta bir fark göremeden yakacaksın o fazla yakıtları...

Bence temiz bi GSI bul al,
Çok Güzel makinalar var, önemli olan kararı verip, gidip görmek...

Kırmızı bi 94 var sahibinden de istanbulda... 182,000de hatta ama ÇOK DİRİ bi araba, bi bak ;)

uzun yolda sakin kullanımda 6 lt. Şöyle söylüyüm bir de. 455km de 80ytl yaktım uzun yolda. 120-130km/h sabit hızla..

uzun yolda sakin kullanımda 6 lt. Şöyle söylüyüm bir de. 455km de 80ytl yaktım uzun yolda. 120-130km/h sabit hızla..
Abi naptın sen ya harbimisin ya bizim sedan uzun yolda o kadar yakıyo :sorry: ama bi dakka tabi düzgün bi kullanımda tabi daha az yakar ama yinede bi 2.0 litrelik araca göre biraz şaşırtıcı peki şehir içinde ne kadar yakıyo sormamın sebebi eğer gerçekten fazla fark yoksa 5 kapılı gsiler var gider onlardan alırız daha ii en azından adı gsi olur:good: Bide Onur abi Kasım ayında 600 km yol yaptı sabit hızla diil tabi 150 ytl yaktı ama dediğim gibi yeri geldi 200 oldu yeri geldi 80 oldu demekki düzenli bi hızla gidilse benzini koklucak:D

İstanbul Kütahya yaptım en son...

1-2 ay önce;
bilecik yolu, az çok bilen biliyordur...

4 saatte Kütahya'ya girdim, 390km...
ortalamam hep 120-130'du... tabi bilecik rampaları virajları zaman zaman 40-50 ye kadar düşüyorsunuz gidiş gelişli yolda kamyonun arkasında vs...

Kütahyaya girdim, ortalamam 7,2'ydi...
(istanbul - adapazarı arası biraz daha fazlaydı zaman zaman süratim ;) ) :]

şehiriçi ise işler değişiyor...
İstanbul trafiği; işe gidip geliyorum;
100km ortalaması yazın 9-10 litre arasıydı, şimdi 10-11 arası değişiyor...

harun 100km de GSI [SFI] dan 2 litre fazlan var yakacağın...
ve performansta bir fark göremeden yakacaksın o fazla yakıtları...

Bence temiz bi GSI bul al,
Çok Güzel makinalar var, önemli olan kararı verip, gidip görmek...

Kırmızı bi 94 var sahibinden de istanbulda... 182,000de hatta ama ÇOK DİRİ bi araba, bi bak ;)
bizim araba nse 45 boya dahi yok fabrika boyası diyebilirim sadece 2 yama var o kadar iddia ediyorum çok ama çok süper bi arabadır

bizim araba nse 45 boya dahi yok fabrika boyası diyebilirim sadece 2 yama var o kadar iddia ediyorum çok ama çok süper bi arabadır

abi resimden bile belli ediyor araba, çok güzel..

Allah sahibine bağışlasın, hoş araba ;)
ben bi teklif atmıştım zamanında sahibinden de ama cevap gelmemişti :)

İstanbul Kütahya yaptım en son...

1-2 ay önce;
bilecik yolu, az çok bilen biliyordur...

4 saatte Kütahya'ya girdim, 390km...
ortalamam hep 120-130'du... tabi bilecik rampaları virajları zaman zaman 40-50 ye kadar düşüyorsunuz gidiş gelişli yolda kamyonun arkasında vs...

Kütahyaya girdim, ortalamam 7,2'ydi...
(istanbul - adapazarı arası biraz daha fazlaydı zaman zaman süratim ;) ) :]

şehiriçi ise işler değişiyor...
İstanbul trafiği; işe gidip geliyorum;
100km ortalaması yazın 9-10 litre arasıydı, şimdi 10-11 arası değişiyor...
:good: :good: :good:
Saol Engin abide peki nie 1.6 olduğu halde arada fazla bi fark yok yoksa motorun rahat çalışma hikayesimi çünkü sizinkide f benimkide f benimki sadece 1.6 bizimkide şehir içinde 7,5-8 litre oynuyo arada fazla fark yok demekki:sorry: walla Engin abi iice Gsi ci yaptınız benide en sonunda

Geri