SFİ GSİ'mı ?--306 GTİ'mı sizce hangisi....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Harunde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce pistte 0-400m

• GSİ'mı...

Oy: 78 69.6%
  • GTİ'mı..

Oy: 34 30.4%

• Kullanılan toplam oy
    112
şehir içinde senin araba bizimkilerden 100 km de 1,5 - 2 litre az yakar ama...
öyle bi durumda var...
ama şehirlerarasında o fark kapanır :)

bizim araba nse 45 boya dahi yok fabrika boyası diyebilirim sadece 2 yama var o kadar iddia ediyorum çok ama çok süper bi arabadır
Yalçın abi nediyon en son araca bizim 98'i verelim senin 94'ü alalım olmadı ya baksana boşuna bu araca dünyanın benzin parası veriyoz 100 km de 1 litre daha fazla yakar en azında gücü gaz pedalında hissederiz en azından tabi şunu da diyiyim tamam 8 litre yakıyo ama gaza bastımmı inanın yanımda öle belli modelleri görüyom bunuda ekleyim dedim ama tabi sonuçta ötekisi 2.0 litre:D Tabi abi bize aile arabası şart olduğu için 3 kapılı gsi alamamız zor ama neyse bu arada hayırlı satışlar...

şehir içinde senin araba bizimkilerden 100 km de 1,5 - 2 litre az yakar ama...
öyle bi durumda var...
ama şehirlerarasında o fark kapanır :)
Engin abi bak ona katılıyorum çünkü bizim akrabadada 2.0 litre vectra var oda öyleydi hatta bizden daha hesaplıya geliyordu,sebebi heralde motorun daha rahat çalışmasındanmı ne kaynaklanıyomuş benim 600 km dediğim yolda
Eskişehir-Kayseri yolu bu yaz büyük ihtimal sabit hızla yani 90 km hızla aracı denemek istiyorum bakalım cimrilik yapcakmı? inşallah Harun abi ye faydalı bilgiler vermişizdir...
Harun abi görüyon bak:alkis: 1.6 le bile arasında fazla bi fark yok artık gerisi sana kalmış...

İstanbul Kütahya yaptım en son...

1-2 ay önce;
bilecik yolu, az çok bilen biliyordur...

4 saatte Kütahya'ya girdim, 390km...
ortalamam hep 120-130'du... tabi bilecik rampaları virajları zaman zaman 40-50 ye kadar düşüyorsunuz gidiş gelişli yolda kamyonun arkasında vs...

Kütahyaya girdim, ortalamam 7,2'ydi...
(istanbul - adapazarı arası biraz daha fazlaydı zaman zaman süratim ;) ) :]

şehiriçi ise işler değişiyor...
İstanbul trafiği; işe gidip geliyorum;
100km ortalaması yazın 9-10 litre arasıydı, şimdi 10-11 arası değişiyor...

Benim de İstanbul içindeki ortalamam 9-9,5lt idi. Sivas'ta 10-10,5lt oluyor. Bence bunlar gayet güzel değerler Engin. Ama gel sana tüp takalım. Açar seni.. :D

Tüplü halin daha tehlikeli. Bu halinle ateş olsan yakacağın yer belli. Ama tüplüyken iş değişiyor.. :)

Tüplü halin daha tehlikeli. Bu halinle ateş olsan yakacağın yer belli. Ama tüplüyken iş değişiyor.. :)

Bi bakıma haklısın aslında...

sanırsam sen tüpsüzken yakacağım alan içinde bulunuyorsun :]

Senin tüplü halin de tüpsüz halin de, benim ajjken ki halimden tehlikeli değildir jnm.. :]

öyle bi zaman yok jnm.. :}

Geri