''SFI'' Sahipleri..

arkadaşlar çift eksantirikli ecotec motor kullanıyorum.z18xer kodlu bu motor çift açılı eksantrik 22-30 dereceli olması sayesinde çift karekterli istenildiğinde ekonomik istenildiğinde performans sunan fakat ikisi birarada olmuyor araç kullanıyorum.fakat zamanında ülkemin en iyi motoru olan bu sfi motorların tipik özellikleri kullanan arkadaşlardan görüşlerini paylaşmalarını diliyorum.kadett e - astra h sahibi olrak f kasayı merak etmekteyim.

Herkesin Ölmeden Önce 1 kere bile olsa Sürmesi Gerekn bi araç Bence Astra F GSİ ve Kadett GSİ ;) SFİ Olmak Şartı ile + Ciğerli olacak...

çok özendirdiniz ileride alıcam bir f kasa sfi.kadetimin parçalarını bulmakta zorlanıyorum acaba sfi f kasa ların parçalarıda böylemi zor bulunur.

Kadett kadar olmasada ufak tefek parçalarını(özellikle 94 modellerin dış parçaları)bulmak zor olabiliyor. En kötü yetkili servisten bulunabiliyor. Veya ebay vs.

orjinal parçaları var serviste ama çoğu modifiye parşası yok hatta dehşet pahalı piyasada sadece far stop headers vs... gibi parçaları var kadrtan olsun short shıft büyük disk delikli olanlardan vs.. çoğu parçası yok varsa bile uçuk rakamlar mesela bi örnek verim sfi kutusunun yerine olan povercap isimli parça 300 tl den bahsediliyor bence 50 tl lik bi parça ama piyasada olmadı için o fiyat ...

sfi cılar yetişinnnn

silindir kapagım çatladı :(

napcam ne cesidi varmıdır bunun hangisni alıyım

ustanın biri bunlar avrupada değiştirildi hatalı üretim ddi parca kodu sonu 107 ile bitenden alcan dedi.

sizler ne diyorsunuz bu konuda

Geri