ks700 var elımde 900 verebılrım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
218,000
sınavlarım üst üste geldi motoru indirip inceletemedim henüz araba bi kaç gündür harektszi bekliyor kapıda daha öncedende basıma gelmedigi için önceden sizlerden bilgi alıyım dedim.
insallah catlak değilde contadır diye dua ediyorum gercekten maliyet yüksek gibi görünüyor.
Anlaşmalıyız diye hep aynı servise gidiyordum artık oranın defteri kapanmıstır.
bu hazneyi saran madde ne dir diye defalarca uyardım aracın eski oluşundan normal dediler bu şıkırtı nedir dedim itici kolay iş hallederiz dediler bu hortumalr niye pespese süüreklli patlıyor dedim zorlanmıs arac ayrıca eskidir normal dediler.
resmen dalga geçmişler benim arac eski diye ugrasmak istememişler bu gibi belirtilerin ne oldugunu anlamayacak kadar acemi olduklarınıda sanmıyorum.
bu kapaklardan hangisi daha iyidir eger değiştirmem gerekirse hangisni almalıyım
costcas mı yoksa ks700 ks 400 mu ?
aracımdaki kapak bunlardan hangisdir ??
basknet te bi usta bir serinin kapaklarının sorunlu oldugunu parca kodu 107 ile biten kapagın daha iyi oldugunu söledimişti
kafamı karıştıran tek nokta bu kaldı
Hakan' ın orada olduğunu bilmiyordum aracın.Geçen kapak konusunda bilgi almak için o yüzden aradı demekkikapak temiz çıktı araç hakan abide araştırmalar sürüyor.
pistonlar yataklar temiz görünüyor.
contadan böle bi sorun olabilir diye karar verdik ama tam emin olmak için bloku kontrol edip etmeme noktasında düşünme aşaamsındayız.