''SFI'' Sahipleri..

füme olan nsf 32

nsf 32 de aynı

sfi cılar bugune kadar motor blogu çatlatanınız oldumu???

su - yağ daha yüksek bi oranda devam ediyor. üst kapak kontol edildi temizlendi rektefiyecide conta değişti. motor kapandı şimdi yağ nerdeyse 0 oldu hepsi genleşme kabında.

motor blogu çatlak olabilir denildi ben aklıma yatmıyor:( sitemizde bi kaç üye motor açılınca eski via kesinlikle kullanılmaz dedi sizin düşüncleriniz nedir

NSF31 NSF32 Füme NSF36 Kırmızı bide NSF33 Vardı yannış hatırlamıosam 31 32 33 bunlar füme..

sfi cılar bugune kadar motor blogu çatlatanınız oldumu???

su - yağ daha yüksek bi oranda devam ediyor. üst kapak kontol edildi temizlendi rektefiyecide conta değişti. motor kapandı şimdi yağ nerdeyse 0 oldu hepsi genleşme kabında.

motor blogu çatlak olabilir denildi ben aklıma yatmıyor:( sitemizde bi kaç üye motor açılınca eski via kesinlikle kullanılmaz dedi sizin düşüncleriniz nedir

dert etme çatlaksa yapılır grank bağlantılrına ve keplerin oralarda yada hemen yakınında değilse blogun tamir ollur ii bi kaynakcı işini görür döküm kaynağı yapabilen biyer yada rektefiyecindle konuş o halleder yada blok al çıkma faturalı işletirsin ama kolay çatlicanı sanmıyorum sen baktır tabi iice

Geri