oynanmamışları atmıştın ya batu bence onlar çok daha güzel... kazasız belasız...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok fotoğraf çekimi yapıyorlar... hatta tuning türkiyede çıkan İzmir araçlarının fotoğraf çekimini üstleniyorlar...Hoş olmuş.
Bilgisizliğimi bağışlayın ama bu shoot my ride, pimp my ride ın Türkiye versiyonu tarzı bir oluşum mu?
teşekkürlerMaşallah-Kazasız-Belasız Kullanman Dileğiyle
abi orjinalleride atıcam ama umut orjinalleri daha vermem yeni makinam gelsin bir daha çekicem o zaman hepsini komple vercem diyoroynanmamışları atmıştın ya batu bence onlar çok daha güzel... kazasız belasız...
kesinlikle bu konuda yanlış anlamam eğer buraya aracının fotoğrafını koyuyorsan kesinlikle iyi tepkiyede kötü tepkiyede açık olman gerekir... siyah kırmızı çemberli konig alsam mı diye düşünmüyor değilim... hatta daha tam kafamda oturan bir jant yok bulsam alıcam... şu an üstündekilerin 3 tane alıcısı hazırçok güzel araban var.maşallah zaten corsa d tek kapılar çok hoşuma gider.fotoğraflarda çok güzel.yalnız jantlar sanki yakışmamış yaa arabaya:S yani bi değişik olmuş.başka bi jant daha güzel olabilirdi.yanlış anlama bu jant kötü olmuş demiyorum ama gözüme bi değişik geldi yani...
"teşekkürler henüz araçla işim bitmedi " demişsin.
projelerini merak ettim?
yok abi 1.3 cdti 90 hp senede 30 bin km yapınca insan benzinliye ne yazık ki binemiyorharika olmuş.. 1.6 turbo 150 lik deyil mi???
aynen öyle aykut baya başarılı kendimde fotoğraf çekiyorum ama daha çoookkk şey öğrenmem lazım onu anladımGüzel aracın var maşallah.Güle güle kullan.Aykutun da eline sağlık çok iyi işler başarıyor.