Sıfır Araba Aldıktan Hemen Sonra Sorun çıkartanlar !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
peki sorunun hala dewam ediyormu??:sorry: bizim bir akadaşında astra cdti ının geri vitese zor geçiodu onu da öle bişi yok diip yollamışlar

paragon' Alıntı:
ben 1 ay sonra gittim 2. vitese zor geçiodu bazen ses yapıodu. bazende ışıklarda 1. vitese zor geçiyodu. serviste denediler normal bişi yok deyip yolladılarrr..

eskisi kadar olmasada hala aynı bazen 2. vitese zor geçioo. arabadan aldığın bütün keyif kaçıo o zamanda:(

hocam her arabada vites sorunu warr...o yüzden canını sıkma...bundan kaçış yok:( bu arada araban kaç modeldi??

paragon' Alıntı:
eskisi kadar olmasada hala aynı bazen 2. vitese zor geçioo. arabadan aldığın bütün keyif kaçıo o zamanda:(

2005 model kardeş

mematibaş' Alıntı:
hocam her arabada vites sorunu warr...o yüzden canını sıkma...bundan kaçış yok:( bu arada araban kaç modeldi??
Walla Polo'da yoktu. Cillop gibi serçe parmağıyla bile değişiyodu vitesler. Benimkiler de kazulet gibi. Takır tukur geçiyo. 3ten sonra yine çok sorun değil de 1 ve 2 maşallah yani. 99 model xsaradan öyle sesler çıkmıyo.

geçen yaz aldık zafi yi çok şükür bişe çıkmadı şimdiye kadar...Maşallah...

artık aracı daha iyi dinlicem(gıcırtı fln),yaklaşık 1 sene sonra granti doluyor...

:cool: haa bu arada söleyim...corsa d sana dahaa çoookk sorun çıkarcak merak etme..sen şimdiden hazırlan:D :D ..sonuçta çok yeni bir kasa:rock arabanın kusurlarını ilk alan akıllılardan:D öğrencekler:good: :cool: :cool:

sen nerden biliyosun corsa d nin sorun çıkaracağını bu 1
307 yeni kasa değilmi bu 2 sende 307nin kusurlularını ize öğretecek ilk akıllısın

ve ben asla kötü bi fransız arabasıyla alman arabasını asla kıyaslamam komik olur çünkü buda 3!!!
avrupa satış rakamlarına bakarsan kalite farkını göreceksin.lütfen benle pejo-opel polemiğine girme buda 4:mad:

bizim 2005 model sıfır corsam periyodik bakımlar haricinde servis yüzü görmedim çok şükürr iyiki almışız kara kızımı:D:D

hoca bikere corsa d nin sınıfı farklı 307 ile...anlaşılan seninki birde essentia..yani en boş model:p :) ..ben sana corsanın eksiklerini hemen sayayımm...kasası hariç tabii:D
1-arka cam malesef manuel:p
2-yol bilgi. yok:p
3-arka fren ler bu çağda hala kampana:p
hocalar şimdi söleyin bu essentia modelin tofaştan farkı neee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri