Sıfır Araba Aldıktan Hemen Sonra Sorun çıkartanlar !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca bikere corsa d nin sınıfı farklı 307 ile...anlaşılan seninki birde essentia..yani en boş model:p :) ..ben sana corsanın eksiklerini hemen sayayımm...kasası hariç tabii:D
1-arka cam malesef manuel:p
2-yol bilgi. yok:p
3-arka fren ler bu çağda hala kampana:p
hocalar şimdi söleyin bu essentia modelin tofaştan farkı neee

tamam ya kıyas yapma bizimkisi doğan seninki porshe cayeen.
pejoyla bir etme.farkını ödedikten sonra yol bilgisayarıda olur navigasyon cihazıda olur.diskte olur.paramız boşa yetti ama seninkinden daha sağlam olduğu kesin çünkü saydığın opsiyonlar tamamiyle elzem olmayan şeyler güvenliği sağlayan şeyler değil.

hocam onun boşuna werdiğin parayla iyi bir polo yada 207 rahat alırdın!!nedir bu opel saplantısı sızde anlamıyorumm..benm yukarda saydığım özellkleri corsaya eklersen corsa şuan ki vectra dan pahalı oluyorr:kop:

tamam ya kıyas yapma bizimkisi doğan seninki porshe cayeen.
pejoyla bir etme.farkını ödedikten sonra yol bilgisayarıda olur navigasyon cihazıda olur.diskte olur.paramız boşa yetti ama seninkinden daha sağlam olduğu kesin çünkü saydığın opsiyonlar tamamiyle elzem olmayan şeyler güvenliği sağlayan şeyler değil.

hocam onun boşuna werdiğin parayla iyi bir polo yada 207 rahat alırdın!!nedir bu opel saplantısı sızde anlamıyorumm..benm yukarda saydığım özellkleri corsaya eklersen corsa şuan ki vectra dan pahalı oluyorr:kop:

sanırım zır cahillik var.207 ne ya?arabamı bisikletmi?

bak gene aynı şeyi yapıosun:eek: ...asıl senin aldığın essentia bisiklet...donanım fakiri bu essentialar...ha bu arada sağlamlık diyip duruon durmadan..bir kaza anında porche da kullansan ferrari de kullansan corsa da kullansan iş herzaman sürücüde biterrr!!!...birde o essentia arabalara para weriolar yaww:kop: :kop: :D

sanırım zır cahillik var.207 ne ya?arabamı bisikletmi?

hııııı öylemi resimlerini koyda görelim bak bende opelcilerin 1 numaralı düşmanı japona biniyorum ama bi tepki yok bana;) sen koy bakalım arabanla resimleri görelim....
bencede:) :good:

mematibaş;174401' Alıntı:
bak gene aynı şeyi yapıosun:eek: ...asıl senin aldığın essentia bisiklet...donanım fakiri bu essentialar...ha bu arada sağlamlık diyip duruon durmadan..bir kaza anında porche da kullansan ferrari de kullansan corsa da kullansan iş herzaman sürücüde biterrr!!!...birde o essentia arabalara para weriolar yaww:kop: :kop: :D

kaza bu saniyeler içinde gelişir en iyi şöfor um diyeni götürür bukadar güvenme pilotaja.kazada araba dayanıklığı önemlidir.tabi siz pejocuların züğürt tesellisi "aracımız zayıf ama şöforluğumuz iyi":kop: vurunca pejoları çanakkaleye gönderiyolar ton balığı konservesi yapmak için.buna para veriyolar ya hayret ediyorum:kop: :kop:

hoocam görende altında astra vectra falan war zanetcek..corsa mı dayanıklıı:D :kop: :kop: sen al o essentia arabnı ...tipocularla falan karşılaştır ne farkı warsa tipodan ..bu arada opel essentialara airbag-abs falan koyuyormuydu:kop: ....sen essentia ile eziklik içinde sağ şeriten giderken yanında geçen yeni 307 lere anca el sallarsın:kop: :kop:

hoocam görende altında astra vectra falan war zanetcek..corsa mı dayanıklıı:D :kop: :kop: sen al o essentia arabnı ...tipocularla falan karşılaştır ne farkı warsa tipodan ..bu arada opel essentialara airbag-abs falan koyuyormuydu:kop: ....sen essentia ile eziklik içinde sağ şeriten giderken yanında geçen yeni 307 lere anca el sallarsın:kop: :kop:

:alkis: çok ezdin beni naapcam ya tüh satıyım bu kötü corsayıda alıyım bi pejo.

hocam herkez haddini bilse böle şeler olmaz..bunu sen istedin..altındaki arabyla yetinmesini bil we altındakini de merso-audi falan da zannetme aynı zamanda sana bir abi tawsiyesi hiçbir zaman arabanı bir üst sınıf arabalrla bir tutma:mad: :mad: :mad:

:alkis: çok ezdin beni naapcam ya tüh satıyım bu kötü corsayıda alıyım bi pejo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri