Sıfır Araba Aldıktan Hemen Sonra Sorun çıkartanlar !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalan dolan şeyler ile milletin kafasını karıştırma..o dediğin foruma ben hiç girmedim warsa ispatın gösterr.terbiyesizlik etme:mad: :mad: ..beni resmen dolandırıcıya çıkardın!!..:mad: arabamın resimlerini koymak zorundamıyım..!!
ozaman sende koy resimlerini detayıylaa...bir dahada sakın foruma yalan söleme...(ortalığı karıştırmak için)

arkadaşlar mematibaş nickli üyeyi taaa donanımhaberden tanıyorum eger oysa ordada böle konular açıp araba alıcam şöle böle diyor ama bi türlü bişey yok ortada karışmak gibi olmasın ama dostum amacın milleti eğlemekmi göster aldıgın arabanın fotolarını yayınla şu cümle ağleme:eek:

resim dediğimiz senin kendi resmin ve arabanın yanında çekindiğin resmin olacaktı sen tutup fransız plakalımı artık nerenin plkasıysa netten bulup resim koyuyorsun geç hocam geç bu işleri

ben sana tutup 100 tane 307 resmi koyarım yarım saat içinde internetten alarak;);)

dedimya dostum nazarımız değer ya koymaz resim mesim.yada başkasının resimlerini koyar:kop:

arkadaşlar mematibaş nickli üyeyi taaa donanımhaberden tanıyorum eger oysa ordada böle konular açıp araba alıcam şöle böle diyor ama bi türlü bişey yok ortada karışmak gibi olmasın ama dostum amacın milleti eğlemekmi göster aldıgın arabanın fotolarını yayınla şu cümle ağleme:eek:

ben alıştım artık:kop:
pejo en iyi opel bilhassa corsa denilen heleki essentialara binilmez.o para verilmezde yani biz kazık yedik ama arkadaş pejoyu seçtiya süper kar etti.en iyisi onunki bizimki şahinle flan kapışır:kop:

Haydaaa konu nerelere geldi yapmayın arkadaşlar ...

arkadaşlar yapmayın böyle sohbetler...
bu konuşmadan şu çıkıyor:
her opelci pejo gördüğünde yada her pejocu opel gördüğünde inip tartışsınlar...

oturun arabanıza keyfinize bakın ne gerek var yaa...

relax relax...

hocalar topic in konusu bazı kendini bilmezler yüzünden başka mecralara çekildi...biz kaldığımız yerden dewam edelim!!:alkis: :alkis: :rock

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri