Sıfır Araba Aldıktan Hemen Sonra Sorun çıkartanlar !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam herkez haddini bilse böle şeler olmaz..bunu sen istedin..altındaki arabyla yetinmesini bil we altındakini de merso-audi falan da zannetme aynı zamanda sana bir abi tawsiyesi hiçbir zaman arabanı bir üst sınıf arabalrla bir tutma:mad: :mad: :mad:

:alkis: emrin başım üstüne abicim başka bi emrin isteğin olursa söyle...

noldu şu resimler, meşhurrr süper pejo nun harika resimleri gelsede görsek bizde yaa...

resim dediğimiz senin kendi resmin ve arabanın yanında çekindiğin resmin olacaktı sen tutup fransız plakalımı artık nerenin plkasıysa netten bulup resim koyuyorsun geç hocam geç bu işleri

ben sana tutup 100 tane 307 resmi koyarım yarım saat içinde internetten alarak;);)

bi defa gazetede okumuştum adam yanılmıyosam 2005 yılında ford focus c-max ghia almış. araç fabrikasyon tam 11 hatayla üretilmiş. dava açmış falan fialn derken 2 yıl sonra anca kazanmış davayı. nihayet aracını değiştirmiş..
aldığı günden hemen sonraki gün yoldakalmış ve servise çekmişler aracını adamın.

çok kötü bi durum daha ikinci günden arıza yaparmı bi araç ya:(

olayı körüklemek için söylemiyorum ama bi müşterimizin vectra b si vardı. sonra vectradan sıkılınca gitti dizel 307 aldı. 1 ay bile binmedi. bana dediği şu aynen: aldığıma bin pişmanım. teneke gibi aynen. kapılar teneke kapatır gibi kapanıyo ve lastik sesi geliyo sürekli dedi. hanımına verdi arabayı. o da beğenmemiş sattı hanımına c3 kendinede passat aldı. dediği aynen bu. bi kaç kez bende bindim o zaman. o tanıdığın dediğine katılıyorum yani. kapılar harbiden teneke kapatır gibi kapanıyo...

2004 te babama fiat albea multijet aldık.aynı gün(10 uncu km de) servise gitmek zorunda kaldık.şanzımandan çıkan,tekerleklere giden kolların bilyaları uğultu yapıyordu,değiştirdiler.bu yüksek uğultu sesini son kontrol elemanları nasıl duymaz ya.2-3 sene sürer diye mahkemeyle uğraşmadık. ama fiat almamaya ve aldırmamaya yemin ettim.kendimi asarım fiat arabası aldırmam. Opel vectra ya kurban olurum.

arkadaşlar mematibaş nickli üyeyi taaa donanımhaberden tanıyorum eger oysa ordada böle konular açıp araba alıcam şöle böle diyor ama bi türlü bişey yok ortada karışmak gibi olmasın ama dostum amacın milleti eğlemekmi göster aldıgın arabanın fotolarını yayınla şu cümle ağleme:eek:

2004 te babama fiat albea multijet aldık.aynı gün(10 uncu km de) servise gitmek zorunda kaldık.şanzımandan çıkan,tekerleklere giden kolların bilyaları uğultu yapıyordu,değiştirdiler.bu yüksek uğultu sesini son kontrol elemanları nasıl duymaz ya.2-3 sene sürer diye mahkemeyle uğraşmadık. ama fiat almamaya ve aldırmamaya yemin ettim.kendimi asarım fiat arabası aldırmam. Opel vectra ya kurban olurum.

şimdiye kadar fiatla renoyu hiç arabadan saymadım zaten ben:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri