sıfır araba motor açılması ------

bu ilk 1000 km veya 3000 km olayına ayar oluyorum ya ne var sanki 50000 kmde ki gibi sürsek bassak sıkıştırsak :))

bu ilk 1000 km veya 3000 km olayına ayar oluyorum ya ne var sanki 50000 kmde ki gibi sürsek bassak sıkıştırsak :))[/QUOTE
bişey olmaz ihtimali var demekki mhendisler böyle demiş sabretmekte fayda var sonuçta bu araç sende istediğin kadar duracak :D

Manuel aynen şu şekilde. En iyisini arabayı üretenler bilir.

rodaj.jpg
nsl yani aracınızı 3/4 ünden daha hızlı sürmeyin? kaç km oluyo bu:)

benim bildigim artık sıfır araçlarda motor acma rodaj vs yok ama tedbiren ilk 10bin km dikkatli ve aracı zorlamadan kullanın

2003 senesinden sonraki araclarda rodaj vs olmadıgını bende duymustum... gerçi sıfır araba almak daha nasip olmadı ama,birgün alırız diye aklımızda olsun :))

Ya anlamadığım ilk 1000 yada 10.000 bitince limitördemi kullanıyorsunuz hepiniz? Devir çevirecekseniz gidin 2.el japona binin hem devir çevirin hem sorunsuz olsun.. Aracı amacı dışında kullanıp fabrika verileri limitlerini zorlayıp sonra çok temiz abi gözüm gibi baktım diye satanlar olur. Araçlar ilk 146 mil'de motor bloğu içerisindeki mikron kalınlığında zedelenmelere yer vermemek için asla zorlanmamalıdır. 1000km'ye kadarda aracın yürüyen aksamının zorlanmaması açısından gereklidir.

Geri