sıfır araba motor açılması ------

herkes aynı şeyi söylüyor benimde kanaatim o yönde ki; araç ilk 1000 km zorlanmamalı. hem senin aracı tanıman hemde parçaların alışması açısından. sonrasında kendine güveniyorsan bas, gazla,yanla, istediğin gibi kullan yani:) bi problem olacağını sanmıyorum
Evet katılıyorum...

ben sıfır dizel bi araç almıştım aldığım bayii ''abi basabildiğin kadar bas''demişti.bende bastım hiç bişey olmadı...

sıfır arabanın açılması için ne yapılmalı ne kadar zorlanmalı araba ne kadar devire cıkılmalı ??

Merhaba;

Az önce General Motors Türkiye servisiyle görüştüm.
Aracın açılması sağır kalması gibi bir olay söz konusu değil dediler.Sadece 3000 km ye kadar aracınızı çok zorlamayın yüksek devirlere çıkmayın dediler.Onun harici istediğiniz gibi kullanabilirsiniz herhangi bir kısıtlama olmadığını söylediler. ;)

Tabi bu arada ben bu aracı henüz 250 kmde olan opel astra sedan III için sordum :)

bazılarınız rodaj yapın bazılarınızsa yapmayın demişsiniz gerçektende kafa karıştırıcı olmuş bende yıl başında aracımı teslim alıcam ve galiba eski sistem gidip en az 1000 km aracı zorlamadan kullanmak

bazılarınız rodaj yapın bazılarınızsa yapmayın demişsiniz gerçektende kafa karıştırıcı olmuş bende yıl başında aracımı teslim alıcam ve galiba eski sistem gidip en az 1000 km aracı zorlamadan kullanmak

Aynen benimde kafam karıştığı için opelin sayfasına girip ordan general motors türkiyenin numarasını arayıp birebir sordum bana bunları söylediler :) karar senin

Aldığım yerde artık yeni arabalarda motor açılması diye birşey olmadığını söylediler bilmiyorum artık doğrusu nedir

Aynen benimde kafam karıştığı için opelin sayfasına girip ordan general motors türkiyenin numarasını arayıp birebir sordum bana bunları söylediler :) karar senin

durum corsa için de durum aynıdır o zaman 3000 km sabredelim sonra chipleyip tamgaz devam :D

Manuel aynen şu şekilde. En iyisini arabayı üretenler bilir.

rodaj.jpg

Geri