25 Ara 2019 #1 MehmetSolak48 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Ara 2019 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Selamlar, Hurda indirimi ile yıl sonu araç alım işlemi yapıcak varsa bi konu hakkında danışmak istiyorum.
Selamlar, Hurda indirimi ile yıl sonu araç alım işlemi yapıcak varsa bi konu hakkında danışmak istiyorum.
25 Ara 2019 #2 O Omer9 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2019 Mesajlar 13 Tepkime puanı 5 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Ben aldim daha yeni hurda islemleri yapiliyor vekalet verdim
25 Ara 2019 Konuyu Başlatan #3 MehmetSolak48 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Ara 2019 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Omer9' Alıntı: Ben aldim daha yeni hurda islemleri yapiliyor vekalet verdim Genişletmek için tıkla ... Müsaitsen bi telefonda göreşebilirmiyiz? Bişey danışcakım
Omer9' Alıntı: Ben aldim daha yeni hurda islemleri yapiliyor vekalet verdim Genişletmek için tıkla ... Müsaitsen bi telefonda göreşebilirmiyiz? Bişey danışcakım