rica ederim gelişmelerden haberdar edin mutlaka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dediğim gibi easytronic'i kullanmayı bilirseniz üzmez sizi. yakıt tüketiminin şehir içi çok olması genelde trafiğe bağlı. şehir içinde çevre yolunu kullanabilen üyeler 5 küsür tüketimlere bile düşebiliyor. ama buna ne kadar şehir içi tüketim denir bilemiyorum. 10.000 km civarlarında tüketimin dahada düştüğünü söylüyor tüm kullananlar. şimdilik 6.7 yakıyorum yoğun trafikte şehiriçinde. 6'ya düşürebilirsem benden mutlusu olmaz valla
kullanmaya başlayınca en uygun sürüşü otomatik olarak hissediceksiniz zaten ama kısaca özetlemek gerekirse; şanzıman değişmeye başlamadan önce ayağınızı biraz gazdan çekerseniz tekleme sorunu yaşamıyorsunuz. ister manuel ister otomatikte kullanın vites değişimlerinde ayağınızı gazdan biraz çekin, daha sarsıntısız daha komforlu bi sürüş olacaktır. ayrıca bu şanzıman çok oynamayı sevmez pek. sakin bi sürüş yapmanız lazım genelde. çok fazla yaramazlık yaparsanız ( 4'den 3'e çekip şahlanıp makaslara girişip vitesleri çok seri büyütüp tekrar seri olarak küçültüp tekrar seri olarak büyültmek gibi ) ilerde sorun çıkarma ihtimali artıyor.easytronic'i kullanmasını bilirseniz derken
nasıl kullanmalıyız
normal otomatik şeklinde değilmi A1 e alıp yola devam
zaten kalkışlarda zorlamam arabayı 2. vitesten sonra roket
arada yapılır illaki öyle hareketleranladım
zaten öyle bi durum yok trafikten 3. vitese atabilirsek ne mutlu bize
dediğin olay ayda yılda bi olur ondada sorun olmaz heralde
ben zaten eski opelde alıştım hızını alıyodu araba ayağımı gazdan çekince vites değiştiriyodu sanırım bunlardada o şekilde oluyodur.
o genel anlamda çoğu kişinin şikayeti; 1'den 2'ye geç geçme ve sarsıntı. diğer viteslere geçerken daha verimli oluyor. işte o vites geçişinde ayağınızı çekmeyi iyi ayarlayabilirseniz rahatsız eden bi durum çıkmıyor. ama performans olarak geç geçmesi negatif bi durum orası ayrıaynen
dün ben test sürüşü yaptım 1. vitesten 2. ye takarken biraz zaman geçiyo ve biraz sarsıntılı sanırım hep öylemidir. bide zararı olurmu acep.