sıfır astra alacağım yardım

gördüğüm kadarıyla onun dışında bi sorun yok
frenlerine bayıldım arabanın ayağımın rüzgarıyla duruyo :)

gördüğüm kadarıyla onun dışında bi sorun yok
frenlerine bayıldım arabanın ayağımın rüzgarıyla duruyo :)
bide direksiyonu biraz daha serttir. ama sert olmasının da ayrı yararları var tabi :) yol tutuşu mükemmel insana gerçekten güven veriyo. basmasını bilirseniz iyide gidiyo. basmamasını bilirsenizde az yakıyo. e ben daha ne isterim :)

bide fiyat 30,000 tl civarında olsa varya tadından yenmez
şimdi kardeş sen diyosun illaki al zarar etmesin öylemi :)
ayrıca bu aracı öyle 3-5 sene değil en az 10 sene kullanmayı düşünüyoruz
kışın ayda 1300 km civarı yazın ise ayda 2000 km civarı yol yapıyoruz kurtarırmı bizi.

bide fiyat 30,000 tl civarında olsa varya tadından yenmez
şimdi kardeş sen diyosun illaki al zarar etmesin öylemi :)
ayrıca bu aracı öyle 3-5 sene değil en az 10 sene kullanmayı düşünüyoruz
kışın ayda 1300 km civarı yazın ise ayda 2000 km civarı yol yapıyoruz kurtarırmı bizi.
anladığım kadarıyla yılda 20.000 km yapıyorsunuz aşağı yukarı. eğer bu km'leri yapıyorsanız kesinlikle almanızı tavsiye ederim. bakımlarını düzgün yaparsanız ve aldığınız mazota dikkat ederseniz(kalitesiz mazotlar çok zarar verebiliyor) kesinlikle üzmez sizi büyük bi keyifle binersiniz :)

biz zamanında hem dizeli hemde benzinliyi aynı anda kullandık. zamlar yüzünden ayağımı gaza dokunduramaz olmuştum. şimdi ise özgürce gezebilmenin tadını çıkarıyorum, hayat buymuş :)

aynen bizde biyere gitmek istiyoruz bakıyoruz benzinin fiyatı belli gidemiyoruz ama artık öyle değil özgürce gezeceğiz
ayrıca mazotuda
shell v pover yada
opel euro diesel düşünüyorum
siz ne kullanıyosunuz tavsiyeniz ne olur.

bide hangi renk tavsiye edersiniz.
ben fazla koyu renk istemiyorum
çizildiğinde belli olmasın diye tercihlerim sırasıyla şöyle

metro mavi
teknik gri
şimşek gri (41,300 e veren firmadaki stokta olan renk) büyük ihtimal bu olabilir.
hakim gri

bide hangi renk tavsiye edersiniz.
ben fazla koyu renk istemiyorum
çizildiğinde belli olmasın diye tercihlerim sırasıyla şöyle

metro mavi
teknik gri
şimşek gri (41,300 e veren firmadaki stokta olan renk) büyük ihtimal bu olabilir.
hakim gri
metro maviyi gördüm şık duruyordu. ama dediğiniz grilerin tonlarını bilemiyorum malesef görmem lazım. o yüzden bi yorum yapıp sizi yanıltmak istemem

benim bildiğim sadece bendeki janttan geliyor classic III'ler için. diğer jantlar eğer özel istek olursa getirtiliyor. onu bi sorup öğrenebilirmisiniz acaba merak ettim

anladım olabilir çünkü hiç opsiyon yok bu araçlarda doğrusunuz
sadece renk seçilebiliyo gerisi hep standart.
ama o jantta güzel sanki o olsa astra j görünümü vericekmiş gibi duruyo :D

Geri