- Konuyu Başlatan
gördüğüm kadarıyla onun dışında bi sorun yok
frenlerine bayıldım arabanın ayağımın rüzgarıyla duruyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bide direksiyonu biraz daha serttir. ama sert olmasının da ayrı yararları var tabi yol tutuşu mükemmel insana gerçekten güven veriyo. basmasını bilirseniz iyide gidiyo. basmamasını bilirsenizde az yakıyo. e ben daha ne isterimgördüğüm kadarıyla onun dışında bi sorun yok
anladığım kadarıyla yılda 20.000 km yapıyorsunuz aşağı yukarı. eğer bu km'leri yapıyorsanız kesinlikle almanızı tavsiye ederim. bakımlarını düzgün yaparsanız ve aldığınız mazota dikkat ederseniz(kalitesiz mazotlar çok zarar verebiliyor) kesinlikle üzmez sizi büyük bi keyifle binersinizbide fiyat 30,000 tl civarında olsa varya tadından yenmez
şimdi kardeş sen diyosun illaki al zarar etmesin öylemi
ayrıca bu aracı öyle 3-5 sene değil en az 10 sene kullanmayı düşünüyoruz
kışın ayda 1300 km civarı yazın ise ayda 2000 km civarı yol yapıyoruz kurtarırmı bizi.
metro maviyi gördüm şık duruyordu. ama dediğiniz grilerin tonlarını bilemiyorum malesef görmem lazım. o yüzden bi yorum yapıp sizi yanıltmak istemembide hangi renk tavsiye edersiniz.
ben fazla koyu renk istemiyorum
çizildiğinde belli olmasın diye tercihlerim sırasıyla şöyle
metro mavi
teknik gri
şimşek gri (41,300 e veren firmadaki stokta olan renk) büyük ihtimal bu olabilir.
hakim gri