belki ellerinde 0 jant vardır bi sorun bakalım değişim için ne diyecekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erpasta kımınle konustunuz ya bir hafta oldu maltepe trafik şube denetim geçiriyormuş arabayı biz alamadık daha
corsa 1.3 cdti enjoy 5k için arkasa gittim 34900 tl fiyat verdi yap bireyler dedim 1 tl inemem dedi hayırlı işler dedim...gedizlere gittim orda ne ilgi ne alaka hiçbirşey yok zaten 35 dedi oda onada hayırlı işler dedim erpaşa gittik hande hanım var o direk 34800 dedi ama bir tane mart girişli araba var dedi 34500 verrim dedi baya bir cebelleştik ama fiyatı indiremedik 34500 aldık...peki siz hangi aracı kaça aldınız. ?
diğer bayiilerdeki fiyatları neydi ?
corsa 1.3 cdti enjoy 5k için arkasa gittim 34900 tl fiyat verdi yap bireyler dedim 1 tl inemem dedi hayırlı işler dedim...gedizlere gittim orda ne ilgi ne alaka hiçbirşey yok zaten 35 dedi oda onada hayırlı işler dedim erpaşa gittik hande hanım var o direk 34800 dedi ama bir tane mart girişli araba var dedi 34500 verrim dedi baya bir cebelleştik ama fiyatı indiremedik 34500 aldık...
bende bilmiyorum gittim nisan girişlilerden en ufak farkı yoktu aracın zaten tescil tarihi önemli olan...aracı alınca ilk işimiz expertiz yaptırmak olacak sipariş formunda okudum 2 hafta içinde belirttiğinizde birşey yok ama sonrası için mesuliyet kabul etmiyoruz diyorlar bence sizde hemen expertiz yaptırın ne olur ne olmaz...adamlar denize düşmüş aracı satmışlar daha önce...hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın
ama mar girişli demişsin fiyatı uygun vermiş o yüzden
ne alaka anlayamadım. sonuçta 2011 model önemli olan tescil tarihi değilmi.