sıfır astra alacağım yardım

bilmem artık bakalım
senide çok yordum kardeşim :)
artık alıcaz gibi bakalım bu hafta bizim kötü opel satılıyo
güzel opelide bu c.tesi gibi alabiliriz sanıyorum.
yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.

bizim kötü opel benzinli tam otomatik.
acaba buna rahat alışabilicekmiyiz :)

erpasta kımınle konustunuz ya bir hafta oldu maltepe trafik şube denetim geçiriyormuş arabayı biz alamadık daha :D

erpasta kımınle konustunuz ya bir hafta oldu maltepe trafik şube denetim geçiriyormuş arabayı biz alamadık daha :D

bilmiyorumki kardeşim birisiyle konuştuk fiyat ne dedim
41,300 dedi
karter korum hediye edermisiniz dedim
he dedi ederiz dedi
bende çok sevdim bunları
ne desek he diyler :D

peki siz hangi aracı kaça aldınız. ?
diğer bayiilerdeki fiyatları neydi ?

peki siz hangi aracı kaça aldınız. ?
diğer bayiilerdeki fiyatları neydi ?
corsa 1.3 cdti enjoy 5k için arkasa gittim 34900 tl fiyat verdi yap bireyler dedim 1 tl inemem dedi hayırlı işler dedim...gedizlere gittim orda ne ilgi ne alaka hiçbirşey yok zaten 35 dedi oda onada hayırlı işler dedim erpaşa gittik hande hanım var o direk 34800 dedi ama bir tane mart girişli araba var dedi 34500 verrim dedi baya bir cebelleştik ama fiyatı indiremedik 34500 aldık...

corsa 1.3 cdti enjoy 5k için arkasa gittim 34900 tl fiyat verdi yap bireyler dedim 1 tl inemem dedi hayırlı işler dedim...gedizlere gittim orda ne ilgi ne alaka hiçbirşey yok zaten 35 dedi oda onada hayırlı işler dedim erpaşa gittik hande hanım var o direk 34800 dedi ama bir tane mart girişli araba var dedi 34500 verrim dedi baya bir cebelleştik ama fiyatı indiremedik 34500 aldık...

hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın
ama mart girişli demişsin fiyatı uygun vermiş o yüzden
ne alaka anlayamadım. sonuçta 2011 model önemli olan tescil tarihi değilmi.

Son düzenleme:
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın
ama mar girişli demişsin fiyatı uygun vermiş o yüzden
ne alaka anlayamadım. sonuçta 2011 model önemli olan tescil tarihi değilmi.
bende bilmiyorum gittim nisan girişlilerden en ufak farkı yoktu aracın zaten tescil tarihi önemli olan...aracı alınca ilk işimiz expertiz yaptırmak olacak sipariş formunda okudum 2 hafta içinde belirttiğinizde birşey yok ama sonrası için mesuliyet kabul etmiyoruz diyorlar :D bence sizde hemen expertiz yaptırın ne olur ne olmaz...adamlar denize düşmüş aracı satmışlar daha önce...

peki expertizi nasıl yaptırıyoruz nerde ve ücreti ne kadar hiç bir bilgim yok çünkü

tavsiyem özel servislerde yaptırmanız biz daha önce astra aldık benim eniştem safranboluda kaportacı zaten o baktı kaportaya onay verdikten sonra motorcuya bostancı sanayisine götürmüştük ustalar birşeyi yok dedi babam 20 tl vermişti 4 sene önce... herhangi bir ustaya göstertin boya falan varsa anlarlar zaten...

Geri