sıfır astra alacağım yardım

bilmem artık bakalım
senide çok yordum kardeşim :)
artık alıcaz gibi bakalım bu hafta bizim kötü opel satılıyo
güzel opelide bu c.tesi gibi alabiliriz sanıyorum.
yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.

bizim kötü opel benzinli tam otomatik.
acaba buna rahat alışabilicekmiyiz :)
estağfurullah olur mu öyle şey zevk aldım ben bu muhabbetten :) hayırlısıyla alın inşallah kazasız belasız sürün ;)

tam otomatikten yarı otomatiğe geçmek biraz zorlayabilir sizi ama emin olun dizele bi kere alıştıktan sonra benzine geçmeyi kolay kolay istemiyceksiniz :)

estağfurullah olur mu öyle şey zevk aldım ben bu muhabbetten :) hayırlısıyla alın inşallah kazasız belasız sürün ;)

tam otomatikten yarı otomatiğe geçmek biraz zorlayabilir sizi ama emin olun dizele bi kere alıştıktan sonra benzine geçmeyi kolay kolay istemiyceksiniz :)

doğrudur ben benzine alışmışım sessiz araçları
şimdi yeni oturuyorum astranın koltuğuna çalıştırdım
bi ses geliyo dedim acaba arabada sorunmu var meğersem dizel sesi :D
zaten benzine geçmeyiz daha dizelin yakıtı güzel olursa.
bu arada uzun yolda hiç durmadan gittiğimizde kaç km hıza kadar en düşük yakıt yakıyo ve kaç lt.

tavsiyem özel servislerde yaptırmanız biz daha önce astra aldık benim eniştem safranboluda kaportacı zaten o baktı kaportaya onay verdikten sonra motorcuya bostancı sanayisine götürmüştük ustalar birşeyi yok dedi babam 20 tl vermişti 4 sene önce... herhangi bir ustaya göstertin boya falan varsa anlarlar zaten...

he orası kolay
dayım zaten oto tamircisi :)
bu aracı o önerdi ama oda easytronic sorununu duymuş.
ama bişey demedi.
dayım tamirci olduğu için biraz rahatım o konuda.

doğrudur ben benzine alışmışım sessiz araçları
şimdi yeni oturuyorum astranın koltuğuna çalıştırdım
bi ses geliyo dedim acaba arabada sorunmu var meğersem dizel sesi :D
zaten benzine geçmeyiz daha dizelin yakıtı güzel olursa.
bu arada uzun yolda hiç durmadan gittiğimizde kaç km hıza kadar en düşük yakıt yakıyo ve kaç lt.
valla uzun yolda hız sabitleyiciyi 90'a sabitledim git gel 4.4 litre yaktım 100 km'de. inişli çıkışlı bi yoldu, daha düz yollarda daha az yakacağını düşünüyorum. ayrıca herkesin dediği 10.000 km olayını bekliyorum, bakalım o km'lerde daha az yakmaya başlıycak mı :)

ben sordum servise rodaj kaç km dediğimde 7,000 demişti
inşallah 7,000 dir 3 000 km fazla yakmayız :D

he bu arada siz 4,4 derken yol bilgisayarından söylüyosunuz yanılma payı oluyomu denedinizmi
bide şehir içi şehirdışı full depo ile kaç km yapıyosunuz.

he bu arada siz 4,4 derken yol bilgisayarından söylüyosunuz yanılma payı oluyomu denedinizmi
bide şehir içi şehirdışı full depo ile kaç km yapıyosunuz.
şehir içi full depo ile 700e yakın yapıyoruz şimdilik. ama tamamen şehir içi sıkışık trafikte kullanım. full uzun yol yapamadım, o yüzden 1 depo ile uzun yolda ne yapar bilemiyorum net olarak. yol bilgisayarı 0.1 kadar yaılma yapıyor en fazla. o da çok göze batacak bi durum değil şahsımca ;)

şehir içi full depo ile 700e yakın yapıyoruz şimdilik. ama tamamen şehir içi sıkışık trafikte kullanım. full uzun yol yapamadım, o yüzden 1 depo ile uzun yolda ne yapar bilemiyorum net olarak. yol bilgisayarı 0.1 kadar yaılma yapıyor en fazla. o da çok göze batacak bi durum değil şahsımca ;)

yakıtın normal görünüyo.
duyduğum kadarıyla rodajdan sonra full depo şehir içi 800-900 arası yaparsınız.

Astra Clasic III 1.3 CDTI ECYTRONİC

Arkadaşım

Çok doğru bir seçim yapmışsın araç gerçekten çok mükemmel yakıt yönünden donanım yönünden olsun ihtiyaçları tam anlamıyla karşılıyor. Otmomatik vitesne gelice gayet güzel sorunsuz. Alacağın araçla ilgili olarak ta yardımcı olurum. Renk ve fiyat konusunda...

Arkadaşim 41.200 tl ye arti cartel muhafaza verebilirim.
530 322 97 42 özkan

Geri