Sifir opel alacağim (yardim)

C segmenti için 1.3 cdti performans olarak yetersiz, yakıt tüketimi gayet iyi...

meraktan baktım şimdi de CLASSIC III 1,3cdti easytronicin 0-100 hızlanması 15,2 s (!!) görünüyor :P ben 1,2 85hp Corsa D kullanıyorum kitapta 13,6 s yazıyor.. nasıl ne kadar gittiğini biliyorum ya.. bu astrayi düşünemiyorum :) pejonun sitesine girdim şu minik 107 modelinde 1,0 motor var 68 hp 13,7s değeri verilmiş.. fln.. bence o motor, hele hele easytronic ile beraber Astrada hiç bi işe yaramaz.. o aracın hakkı 1.7 CDTI ECOTEC®, 81 kW (110 PS) (11,4 saniye) ve 1.7 CDTI ECOTEC®, 92 kW (125 PS) (10,4 saniye) motorlarıdır..

tabi olay yarış fln değil de.. aracın gücü, ataklığı fln hakkında aşağı yukarı bi bilgi verir.. insan uzun yolda sollamaya korkar ya.. şehir içi için sorun değil..

ben olsam uzak dururdum.. (bu benim fikrim)

meraktan baktım şimdi de CLASSIC III 1,3cdti easytronicin 0-100 hızlanması 15,2 s (!!) görünüyor :P ben 1,2 85hp Corsa D kullanıyorum kitapta 13,6 s yazıyor.. nasıl ne kadar gittiğini biliyorum ya.. bu astrayi düşünemiyorum :) pejonun sitesine girdim şu minik 107 modelinde 1,0 motor var 68 hp 13,7s değeri verilmiş.. fln.. bence o motor, hele hele easytronic ile beraber Astrada hiç bi işe yaramaz.. o aracın hakkı 1.7 CDTI ECOTEC®, 81 kW (110 PS) (11,4 saniye) ve 1.7 CDTI ECOTEC®, 92 kW (125 PS) (10,4 saniye) motorlarıdır..

tabi olay yarış fln değil de.. aracın gücü, ataklığı fln hakkında aşağı yukarı bi bilgi verir.. insan uzun yolda sollamaya korkar ya.. şehir içi için sorun değil..

ben olsam uzak dururdum.. (bu benim fikrim)

usta senın fıkrıne saygı duyuyorum ama o sanıyelere pek ınanmayın araba ılk 10bın kmde öyle devam edıyor ama motor acıldıkdan sonra kendıne gelıyor, motora performans yagı ve gtl mazot koyun , bende chıp felan yok 10,5 sanıyede 100 u goruyorum 3*4 kere ust uste denenmıstır yanımda oturan arkadaslarım tarafından..

ben olsam o arabaya asla ama asla o parayı vermem..

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Peki Astra Classic III adı altında lanse ettiği ürününde daha önceki astra modellerinde bulunan kronik sorunları çözdüğünü belirtiyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

ben pek ınanmıyorum ama kısmet tabıkı :)

pek uzman degilim bu konuda ama kesinlikle yakittan cok memnun olucaksiniz... kendinizde demissiniz yaris yapmaya niyetim yok diye ozaman bi sorun olmaz...

Arkadaşım bence al çünki astra sınıfının en kaliteli araçlarından ,easytronic şanzumana gelince ben size easytronic astra sahibi olarak söylüyorum korkmayın alın,bir kere yakıt hiç farketmiyor, istersen manuel kullan istersen otomatik, eğer easytronic kendi değiştirirse vitesi nerdeyse hissedilmiyor ama kendin gaz darbeleriyle müdale edersen biraz hissedersin bu da çok normal. Bence kullanımı tam otomatikten daha zevkli, astraya zaten söylencek birşey yok toyota corolla bile ne kadar bir bakın. Test edin beğenirseniz hiç durmayın :DAyrıca easytronic vitesler makyajdan sonra(2008) daha da iyileştirildi ve sorunları çözüldü...

evet yakıt konusunda memnun kalacağınız bir araç lakin performans konusunda aynı şeyi söyleyemeyeğim.araç düşük devirlerde vasat turbo boşluğu var.2500 devirden sonra turbo devreye girince canlanıyor.ama düşük devirlerde arabayı yerinden hareket ettirmek mesele yarım debriyaj kalkıyorsunuz.insanı çileden çıkarıyor.bende almadan önce çok düşündüm test sürüşü yaptım,sakin bir kullanıcıyım ama ona rağpmen çileden çıkmamak elde deyil.

usta senın fıkrıne saygı duyuyorum ama o sanıyelere pek ınanmayın araba ılk 10bın kmde öyle devam edıyor ama motor acıldıkdan sonra kendıne gelıyor, motora performans yagı ve gtl mazot koyun , bende chıp felan yok 10,5 sanıyede 100 u goruyorum 3*4 kere ust uste denenmıstır yanımda oturan arkadaslarım tarafından..
eren bence senin araç biraz farklı gibi geldi :) dikakt ettim ne zaman performans konusu acılsa sen hemen haklı olarak tepkini veriyorsun..diyoruz ya şans işi diye..bu konuda şansın yaver gitmiş anlaşılan:) aracım kötü demiyorum bana fazla bile, yavaş kullanan biriyim ama sadece gün içinde başka dizel araçlar kullandığımdan farklı geliyor..

Geri