C segmenti için 1.3 cdti performans olarak yetersiz, yakıt tüketimi gayet iyi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
meraktan baktım şimdi de CLASSIC III 1,3cdti easytronicin 0-100 hızlanması 15,2 s (!!) görünüyorben 1,2 85hp Corsa D kullanıyorum kitapta 13,6 s yazıyor.. nasıl ne kadar gittiğini biliyorum ya.. bu astrayi düşünemiyorum
pejonun sitesine girdim şu minik 107 modelinde 1,0 motor var 68 hp 13,7s değeri verilmiş.. fln.. bence o motor, hele hele easytronic ile beraber Astrada hiç bi işe yaramaz.. o aracın hakkı 1.7 CDTI ECOTEC®, 81 kW (110 PS) (11,4 saniye) ve 1.7 CDTI ECOTEC®, 92 kW (125 PS) (10,4 saniye) motorlarıdır..
tabi olay yarış fln değil de.. aracın gücü, ataklığı fln hakkında aşağı yukarı bi bilgi verir.. insan uzun yolda sollamaya korkar ya.. şehir içi için sorun değil..
ben olsam uzak dururdum.. (bu benim fikrim)
eren bence senin araç biraz farklı gibi geldiusta senın fıkrıne saygı duyuyorum ama o sanıyelere pek ınanmayın araba ılk 10bın kmde öyle devam edıyor ama motor acıldıkdan sonra kendıne gelıyor, motora performans yagı ve gtl mazot koyun , bende chıp felan yok 10,5 sanıyede 100 u goruyorum 3*4 kere ust uste denenmıstır yanımda oturan arkadaslarım tarafından..