Sifir opel alacağim (yardim)

yakıt tüketimi 16 17 krş max. şanzıman olarakta alman malı :) bende 75 bg lik dizel corsa var aradaki kg varkı 100 150 gibi bişey memnunum ve o araç 90 bg bence güzel seçim şimdiden hayırlı olsun

Arkadaşlar kararsızım hala:((

Easytronic sorusu kafamdan silindi. Easytronic alacağım ancak

1.3 CDTI dizel motorun performansı hakkında hala hiçbir fikrim yok:((((((

easytronik alacaksan manuel vitesin biçok dezavantajından kurtulacaksın yani araçtan daha memnun kadacaksın 1.3 dizel deyip geçme çok yüksek beklentin yoksa seni tatmin edecektir yeterki gaza basmaya korkma 2000den sonra araba kükremeye başlıyo sanırsam benzinliye göre +50 Nm tork seni o devirlerde tatmin eder diye düşünüyorum ama tabi benzinli arabadan inip dizele alışman biraz zaman alacak..Alıştığın zaman çok seveceksin ve seni her yönden mutlu edecek..(Şahsen ben Turneo Connect'le çok mutluydum kasa farkını ve bg farkını sen düşün)

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Peki Astra Classic III adı altında lanse ettiği ürününde daha önceki astra modellerinde bulunan kronik sorunları çözdüğünü belirtiyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

baskı balatanın fazla zorlamaya dayanmadığını biliyorum, o da kullanılan malzeyele alakalıdır herhalde, başka kronik sorunu denk gelmedi...

ben söyleyim o zaman, alıp binersen bir daha c segmentinde 1.3 90 hp bir araba almazsın, bence o kadar açık ve net...

Herşeyi bir yana bırakın kasası yenilenmiş 1.3 cdti (çoğu kişiye göre yetersiz bir motor) araca 39.500 vermem.Tabiki son karar sizin hayırlısı olsun.

Arkadaşlar aracı kısmet olursa yarın alacağım! Biliyorsunuz ki kafamdaki tek soru işareti 1.3 dizel easytronic'in performansıydı, sağolsun bi arkadaş bu akşam arabasını verdi ve test etme imkanı buldum.

SONUÇ: PERFORMANS KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE TATMİN EDECEK SEVİYEDE!

Belki inanmayacaksınız ama spor moda aldığımda, dün sattığım Passat 1.6 FSI aracımdan bile çok daha seri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim!

Sadece canımı sıkan tek bir konu oldu, o da konfor paketi aldığım halde kabin içerisinde kapı iç döşeme ve ön göğüsteki çıtalar yok!!!!!!!!!!

resim_704992022.jpg

resim_460664745.jpg

BU KONU HAKKINDA GÖRÜŞÜ OLAN VAR MI ARKADAŞLAR? Opel müşteri hizmetlerine sorduğumda tüm 2011 astra full donanımlı araçlar bile artık böyle geliyormuş dediler??

arkadaslar bende 2008 wardi astra hb1.6 enjoy yakit sorunu yuzunden sattim classic 3aldim 1ay oldu 4000 km yaptim bir sorun yok simdilik ayrica sadece opelde deil tum araclarda sorun cikiyor sans isi bi yanda dogru ayrica 2008de astra dizel arkadasim almisti araci su anda 45000 binde dun sanzuman dagattik ama ne biliyim astra guzel bence bu fiyata selamlar

Peki yukarıda paylaştığım 2 resim ve altında sorduğum soru hakkında ne düşünüyorsunuz?

ben söyleyim o zaman, alıp binersen bir daha c segmentinde 1.3 90 hp bir araba almazsın, bence o kadar açık ve net...

SONUÇ: PERFORMANS KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE TATMİN EDECEK SEVİYEDE!

Belki inanmayacaksınız ama spor moda aldığımda, dün sattığım Passat 1.6 FSI aracımdan bile çok daha seri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim!

Çatışmaya bak :D

Geri