14 Eki 2009 #51 M Mel-a-ku Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Şub 2008 Mesajlar 3,983 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bende pek aramıyordum etrafımdakı 4 kısı yaktı bır anda. bende mecbur kaldım. yoksa yakmazdım. sakız da yoktu o an. yoksa nıcotinell nikotinli sakızım arabadan eksık olmaz
bende pek aramıyordum etrafımdakı 4 kısı yaktı bır anda. bende mecbur kaldım. yoksa yakmazdım. sakız da yoktu o an. yoksa nıcotinell nikotinli sakızım arabadan eksık olmaz
14 Eki 2009 Konuyu Başlatan #52 E ELEGANCE Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 803 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Mel-a-ku' Alıntı: bende pek aramıyordum etrafımdakı 4 kısı yaktı bır anda. bende mecbur kaldım. yoksa yakmazdım. sakız da yoktu o an. yoksa nıcotinell nikotinli sakızım arabadan eksık olmaz Genişletmek için tıkla ... zorlayıcı bir ortammış.
Mel-a-ku' Alıntı: bende pek aramıyordum etrafımdakı 4 kısı yaktı bır anda. bende mecbur kaldım. yoksa yakmazdım. sakız da yoktu o an. yoksa nıcotinell nikotinli sakızım arabadan eksık olmaz Genişletmek için tıkla ... zorlayıcı bir ortammış.