Sigara

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ELEGANCE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben bugun bıraktım. hadı hayırlısı varmı artıran.

ben bugun bıraktım. hadı hayırlısı varmı artıran.

hadi inşallah arkası gelir, ben de dediğim gibi 15 gündür içmiyorum. Gün saymamak lazım aslında. Yalnız hiç inanmazdım ama şu nikotin sakızı bana çok iyi geldi. Günde 3-4 tane çiğniyorum tamamdır. Birkaç hafta sonra hazır hissedince 2'ye 1'e ve sonunda 0'a indirmek gerekiyor. O da nikotin' bağımlılğını ortadan kaldırmıyor sonuçta, sadece sigaranın zararlarını aldırmıyor (zifir, katran, ddt vs...).

valla odamda 2 paket parliament var ama ıçmıyorum. yarın oburgun veya yıllar sonra bırdaha başlarsam gene parliament le başlarım. sıgarayı bıraktıgımdan emın oldugum zaman mesela 1 sene sonra mutlaka 1 adet parliament yakıp yıldonumunu kutlarım. parliament baskadır. diger sigara ıcıcılerı kolay bırakır ama parliament ıcen bırakamaz.

valla odamda 2 paket parliament var ama ıçmıyorum. yarın oburgun veya yıllar sonra bırdaha başlarsam gene parliament le başlarım. sıgarayı bıraktıgımdan emın oldugum zaman mesela 1 sene sonra mutlaka 1 adet parliament yakıp yıldonumunu kutlarım. parliament baskadır. diger sigara ıcıcılerı kolay bırakır ama parliament ıcen bırakamaz.

+1991 bırakılmıyor abi gerçekten ama çok kıyak sigara valla.:D

vallahı koca gun hıc ıcmedım :)

harikasın melih :)

Allah yardımcın olsun.. benim daha bir günüm var.. :)

bu arada nikotin sakızı için reçete gerekli mi? bir yerde öyle okudum da..

gereklı değıl ben aldım bıle. cignedim 2 tane bugun ıgrenc bırsey nicotinell marka novartis miydi neydi uretıcısı :)

paketim full daha ya keşke önceden görseydim konuyu :D ama büyük ihtimal yarın akşama kadar bitiririm daha sonrada bırakmaya çalışacağım bakalım ne kadar başarılı olacağız..

Geri