Sigaranın Arabaya Zararları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aduken
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araçta uzun yol hariç sigara içmiyorum uzun yola gideceksemde pet bardağa az bişey su koyup küllük olarak kullanıyorum hem daha az kokuyor hemde yanma riski yok ve asla camdan sigara atmıyorum atanlarıda sevmiyorum tehlikeli olabilir aman dikkat...

sigaranın zararları

geçmiş olsun senin olay minibüsçünün önden tükürüp arka camdan dışarı bakanın ensesine girmesi gibi bir şey...

ben de arabanın kapısına kapanmayan dolmuş kapısı muamelesi çekenleri hiç ama hiç sevmiyorum:mad:

önce gecmis olsun ..Benimde basima geldi böyle bir olay. yaz tatili izin yolundayim sirbistan da kaptirmis gidiyorum süratim 150 falan neyse attim camdan sigarayi haberim yok girmis geri iceriye bir kac saniye sonra sirtim yanmaya basladi allahtan ablam yanimda yetisti imdadima gömlekle atlet arasini sikismis seninki neyseki sag salim hallettik biraz yandi tabiki sirtim. simdi uzun yol haricinde arabada sigara icmiyorum icsemde bir pet siseye biraz su koyup halladiyorum mevzuyu..

ya bu lanet sigaranın markası ne?? sölede almasın arkadaşlar;)

geçen sene dolmuşçuluk yapıyorum müşteriler de var arabada 4 kişi ful yanı aynı zamanda sigara içiyorum araba kullanıyorum para üzerini veriyorum falan derken benım sigara cama çarptı ve sol cebe düştü sol cepte de paralar var paralar yanmaya başladı ben onume bakmayı bıraktım paraları paspasın üzerine attım bir elle direksiyonu tutuyorum bir elle paraları ayıklıyorm neyse ben 200 metre kadar gitmişim bu şekilde viraj falan döndüm ama nasıl becerdim hatırlamıyorum müşterilerden biri oooppppp dedi ben bir baktım önümdeki arabalar durmuş ani bir fren herkes ön camda :D ben derin bir ohhh çektim yolculardan biri dedi ki
--sigara sağlığa zararlı diyorlar ya dedi
bende eee dedim
işte bu olsa gerek dedi :D:D şimdi 5 aydan beri içmiyorum hususi aracımda içmedim içirtmedim içirtmemde

valla trekomik bi olay olmuş:)) geçmiş olsun diyeyeim ne mutluku hayatımda 1 kez bile içmedim o mereti:)

10 yıldır kullanıyordum Astramda içerdim ama kendim hiç yakmadım. Benim başımdan arabamda sigara içen misafirin yakması olayı geçmişti şimdi yaklaşık bir yıldır içmiyorum Corsam da da imkanı yok içirtmem...İÇMESİNLER DE ZATEN ZARARLI YAZIK

Geri