Sigaranın Arabaya Zararları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aduken
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eee ne diyelim sigara bizi bırak sa biz sigara yı bırakamıyoz biz sigarayı bıraksak sigarabizi bırakmıyo :D

walla arabanıza bence haksızlık ediyosunuz.ben ne içerim ne de içiririm.

sigara içilen araba berbat kokuyor.. yazıktır günahtır; arabayada sahibinede..

Her ne kadar içmemeye çalışsamda uzun yolda bi başka oluyor meredin.:D Diğer arabamda hiç içmedim zaten bizden önceki sahibide hiç içmemiş eğer içicek olsamda yolun kenarına çekiyorum arabayı uzun yolda hem bi mola oluyor hemde dışarısının manzarasını izliyorum.

Her ne kadar içmemeye çalışsamda uzun yolda bi başka oluyor meredin.:D Diğer arabamda hiç içmedim zaten bizden önceki sahibide hiç içmemiş eğer içicek olsamda yolun kenarına çekiyorum arabayı uzun yolda hem bi mola oluyor hemde dışarısının manzarasını izliyorum.

+10.000

evet bence de en iyisi bu bu şekilde ailenede zarar vermemiş olursun
çünkü yapılan araştırmada sigara içen ailenin çocuklarının hastalık riski en az içenler kadar fazlaymış.:(

vallahi bende içerim genelde mecburen,kendin içince eşe dostada içme diyemiyosun ama herkese temihlerim dikkatli için aman ha diye ve kesinlikle arabanın kültablalrını kullanmam kullandırtmamda çok daha bi rezil oluyo araç konsol filan batar aman içiyosakda araçın özellkle konsoldaki kül atma yerlerini kullanmıyalım.

ilginç yaa :))

Geri