Sigaranın Arabaya Zararları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aduken
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5 kişi arabada yolculuk yapıyoruz ben arkada ortada oturuyorum.sigara bitti solumda oturan arkadaşa verdim. arkadaşta camdan dışarı izmariti attı.1-2 dakika sonra sol göğüs hizamda sıcaklık hissettim.güneş nasılda yakıyo dedim arkadaşıma.sol göğüs hizamı elleyerek.arkadaşımda güneş sana değil bana vuruyor dedi.sağına dönerek bana baktı.sol cebimde sigara paketinin üstünde az önce attığı izmarit duruyor.gömlek hafif yanmış.hissettiğim sıcaklık gömleğin ısınıp yanma sürecine girmesiymiş.
ama hafif su dolu pet şişe uzun yolda iş görüyo.hemde uzun yollarda
ORMANLARIMIZI KORUMAMIZ GEREKLİ

bu sigara için arkadaşlar bi gün beni öldürecek eğer sigara içmek isteyen olursa çekerim kenar içerler yaz-kış yağmur kar fark etmez

5 kişi arabada yolculuk yapıyoruz ben arkada ortada oturuyorum.sigara bitti solumda oturan arkadaşa verdim. arkadaşta camdan dışarı izmariti attı.1-2 dakika sonra sol göğüs hizamda sıcaklık hissettim.güneş nasılda yakıyo dedim arkadaşıma.sol göğüs hizamı elleyerek.arkadaşımda güneş sana değil bana vuruyor dedi.sağına dönerek bana baktı.sol cebimde sigara paketinin üstünde az önce attığı izmarit duruyor.gömlek hafif yanmış.hissettiğim sıcaklık gömleğin ısınıp yanma sürecine girmesiymiş.
ama hafif su dolu pet şişe uzun yolda iş görüyo.hemde uzun yollarda
ORMANLARIMIZI KORUMAMIZ GEREKLİ

"Sol göğsüm" falan deyince bir an kalp krizi geçirdin sandım :D

ammann Allah esirgesin; ama sende yüreğini sigaradan esirge..

geçen gün arkadaş tutturdu sigara içicem diye izin vermedim uzun süren ikna çabalarından sonra sağnak yağmurda durdum yol kenarında indirdim içti sigarasını sonra bindi yolumuza devam ettik. Cumhurbaşkanı gelse izin vermem arabamda sigara içmesine :D

bırakın bu sigarayı arkadaşlar hem canınıza hem cüzdanınıza,arabanıza vs.vs
iyilik yapmış olursunuz,saygılar..

Geri