Nadir bir laf vardır bilirmisin?Ağlamayana meme yok.Şimdi desenki o servis sürücüsüne, adamın teki önüne geçip zek için sana küfretse naparsın?Derki anasından girer babaannesinden çıkarım.O kadar erkektin niye gittin bi acente sözüyle bebe gibi ağlıyosun?Dolaş bir kaç yeri.Aç telefon sigorta şirketinin müdürlüğüne.Olmadımı, aç sigortacılar birliğine telefon arkadaş ben kendimi garantiye almak için yaptırıyorum sigortayı niye hem sigortaya hemde karşı tarafın hasarına para ödicem de.Adam mı dolandırıyorsunuz de.Benim aklım, o sürücünün cehaletine ermiyor.Yasa var kanun var.Millet çatır çatır bankaları bile inim inim inletiyor.Bu ne ezikliktir.Arayacaksın hakkını.Aramıyorsan ağlamayacaksın.Git tanıdık diye yaptır ucuzcu sigortaya işini sonra git milletin omzunda ağla.Benim başıma bir kere kaza geldi onda da adam arabama yandan vurdu vurunca sağda park etmiş araca çarptım.Bütün masrafı mecbur benim sigortam çekti kuruş para da ödemedim.Halen daha sattığım adam indirimli sigorta yaptırıyor kimse ben senin yaptığını ödedim sende bana öde demedi.Üstelik ben suçlu görünüyordum trafik raporunda.