selcuk kardes bu hesaplı kaskokoda cam hakkıda varmı
bırde normal kasko yapsak ne kadar bunu yapsak ne kadar bılgı verırsen sevınırım
bırde normal kasko yapsak ne kadar bunu yapsak ne kadar bılgı verırsen sevınırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AKBULUT' Alıntı:selcuk kardes bu hesaplı kaskokoda cam hakkıda varmı
etafaz' Alıntı:Benim bi sorum olacak. Ben arabama modifiye tampon yaptırmak istiyorum ama aracım kaskolu. Duyduğuma göre tamponun faturasını bankaya gidip kaskoya işletebiliyormuşuz öncelikle bu doğrumu? Eğer doğruysa fatura 1000 ytl lik bir faturaysa kasko taksitlerinde ne kadarlık bir değişme olur ortalama . şimdiden teşekkürler
dewilking08' Alıntı:ben koç allianz sağlık sigortası olarak kullanıyorum.herhangi bir indirim söz konusu oluyor mu kasko yaptırınca.bir de 1999model opel astra g sedan 1,4 ve 2007 model opel astra h 1.6twinport kasko fiyatı ne kadara gelio...
volkanx' Alıntı:biraz konu dışı olcak ama ,ben sırf axa-oyak ortaklığına karşı olduğum için o firma üstüne para bile verse sigorta kasko falan yaptırmam mesela...
mafia' Alıntı:AVIVA kasko yapıyor mu, bu kanuda bir bilginiz var mı?