sayın forum arkadaşlarım bu sabah işe gelirken balat sahil yolundan ilerliyorum sakin sakin ben sol şeritte gidiyorum sağ taraftada reno kango var adam sola sinyal verdi bende bu sırada kangonun ortasındayım adamın sinyali vermesi ile sola dönmesi bir oldu fren bastım ama ne kadar etkili olduğunu siz tahmin edin kangonun sol taraftan tamponununa vurdum benimde ön sağ taraf oluyor vurmanın şiddetiyle reno bi savruldu arka tarafı döndu benim kapıya vurmasına 3-5 cm bişey kala durdu.indim baktım adamın tamponu ezilmiş benimkide çizik oluşmuş dedim geldiğimi görüyorsun daha neden dönmek için uğraşıyorsun dedim .adamda ben sinyal verdimya görmuyormusun diyor ben onu gördumde sinyal vermek le dönmek aynı olmaz sinyalin anlamı ben sinyali verdim trafiğin müsait halinde dönuş yapacağım demektir dedim adam hala aksini iddaa ediyor, bende baktım adam anlayacak kapasitede değil he dedim öyle olsun o sırada trafik polisi geldi motorlu geçmiş olsun nedir durum dedi adam biz aramızda hallettik zaten bişey yok dedi baktım fazla abartılacak bi durum yok özellikle benim acımdan ama kafa takıldı sinyal vermek ve dönmek nasıl olur arkadaşlar