sinyal vermek ne demektir türkçe mealini bilen varmı

İLKERNAVDAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.bakirhome.com
sayın forum arkadaşlarım bu sabah işe gelirken balat sahil yolundan ilerliyorum sakin sakin ben sol şeritte gidiyorum sağ taraftada reno kango var adam sola sinyal verdi bende bu sırada kangonun ortasındayım adamın sinyali vermesi ile sola dönmesi bir oldu fren bastım ama ne kadar etkili olduğunu siz tahmin edin kangonun sol taraftan tamponununa vurdum benimde ön sağ taraf oluyor vurmanın şiddetiyle reno bi savruldu arka tarafı döndu benim kapıya vurmasına 3-5 cm bişey kala durdu.indim baktım adamın tamponu ezilmiş benimkide çizik oluşmuş dedim geldiğimi görüyorsun daha neden dönmek için uğraşıyorsun dedim .adamda ben sinyal verdimya görmuyormusun diyor ben onu gördumde sinyal vermek le dönmek aynı olmaz sinyalin anlamı ben sinyali verdim trafiğin müsait halinde dönuş yapacağım demektir dedim adam hala aksini iddaa ediyor, bende baktım adam anlayacak kapasitede değil he dedim öyle olsun o sırada trafik polisi geldi motorlu geçmiş olsun nedir durum dedi adam biz aramızda hallettik zaten bişey yok dedi baktım fazla abartılacak bi durum yok özellikle benim acımdan ama kafa takıldı sinyal vermek ve dönmek nasıl olur arkadaşlar

Olmaz öyle şey, haklısınız. Sinyal vermekle iş bitmez. Sinyal veren adam yol onun sanıyor. Geçmiş olsun.

Adam saçmalamış. Siz hakılısınız. Tam taksici mantığı. sinyal verdim mi her yol benim! Sinyal verdikten sonra müsaitse, gelen yoksa geçilir.

keşke polise durumu anlatıp arıza çıkartsaydınız. böyle tiplere müstahak. bugün ceza yemedi, yola çıktığında 100metre sonra yine yapar aynı davranışı. ders vermek lazım.

tamamen sacmalamış,ne yani,sinyal veren adam arkadan araba bile gelse dönecek mi?yol onun mu oluyor sinyal verince?bunlara kim ehliyet veriyor ya??

geçmiş olsun.benimde başıma çok geliyor.öldüreyim desem mermi yetmez o kadar çok ki bu arkadaşlardan.

O Zaman Yolun Ortasında Zart Diye Duralım Nasıl Olsa Fren Lambası Yanıyor;)

iyi hidrolik hortumunu keselim kıl kaptığımız bir adamın üstüne çıkalım

neyse bol bol müzik dinleyin trafikte sakinleşirsiniz..:D

Geri