sinyal vermek ne demektir türkçe mealini bilen varmı

yalnız o 40-50 m ler bazen 200-300 m oluyor..
geçmiş sola 30km ile, 3 kasaba ilerdeki kavşağı bekliyor niyazi... :)

Arkadaşlar bu nasıl mantıktır bi türlü anlayamadım sinyal veren yolun müsait olup olmadığına bakmadan direk dönüş yapıyor.Bencede siz haklısınız.

sabretmesen ne olucak sabah sabah gireceksin birbirine canını sıktığına değmez ama sağlık olsun allahtan far sinyal kırılmadı o zaman girerdik birbirimize

ilker abi geçmiş olsun.beraber olsaydık dalardık adama:P:Dabi şaki bir yana özellıkle taksıcı munıbuscu ve tırcılar bu hareketi çok yapıyor gerçekten çok dikkat etmek lazım.abi birde araban kırmızı çok nazar çekiyor:):)

Pazar Aksamı Bende Babamla Mactan Cıktık Gelıyoruz.Önümde Mercedes Vardı.Mesefe Vardı Aramazda Sinyal falan vermeden Sağa Çekti.Tam Aramızda 1 metreden az kaldı hayvan herif kapıyı bır actı benım yol falan kalmadı zaten yol dap dar.anı bı hareketle direksıyonu bı kırdım.benım ayna kapısına hafiften degdı.Hemen Çektım Saga Aynaya Bakyıorum.Ayı gıbı bırı zaten ne yapıyosun kardesım dedı.İşte O Zman Babamın Film Koptu :D Adama Saldırıyordu ben tuttum.yanı adam hem suclu hem guclu.laftan falan anlamıyacak bır tıptıde aksam aksam bi olay cıkmasın hemde ehliyet yok dıye tututm babamı yoksa uzerındn gecerdık.:D

"kroyum ama para bende" şekil-1A :D

Geri