sinyal vermek ne demektir türkçe mealini bilen varmı

Siz anlattiniz ben burada sinir oldum, gecmis olsun, cok sinir bozucu bir durum..

Ama cehalet boyle bir sey ki ne yapsaniz bos o adama..

Hepimizi korusun Allah bu gibi mevzulardan.

iyi yine sola sinyal verip sola dönmüş,,hele bazıları var gidiş geliş yolda sola dönecek sinyal veriyor sola sonra heralde aynadan seni görüyor o sırada sol sinyal yanmaya devam ederken yavaşlayıp sağa yanaşıyor .. sen de sağdan geçmeye yelteniyorsun tabi sonra al başına belayı... çok denk gelmiştir hepinize..

böle hayvanlar anadan doğma bu şekilde yetişiyor adamın ruhunda hayvanlık var ne yapsın suç ona ehliyeti veren adamda :/ çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız ...

bunların bide hiç sinyal vermeyen türleri var. inanın bugun 2 kişiyle kavga ettım.ara yoldan ana yola cıkacam ana yoldan araba gelıyo tabi doğal olarak onun gecmesını beklıyorum oda ne adam benım cıktıgım yola donuyo be adam sinyal versen elın mı kırılacak. lutfen arkadaslar en azından bizler duyarlı olalım sinyal kurallarınada uyalım

geçmiş olsun. Bu adam insaflı yine sinyal vermiş bide yollarda hiç sinyal vermeyen trafik canavarları var onlara ne demeli acaba.

Bak ben sana bir şey anlatayıım bu daha ilginç olsa gerek

Bugün normal olarak gidiş geliş tek şeritli yolda ilerliyorum karşı istikamette dolmuş yavaş yavaş geliyor dolmuşu geçmek isteyen bir bayan şöför dolmuşu geçmeye başlıyor bu arada dolmuşla aramda kalan mesafe max. 20 metre ben bayanın bodozlama üstüme geldiğini anladığım için duruyorum ve kazadan kıl payı kurtuluyorum.

Bayan dolmuşu geçerken sinyal vermeyi unuttuğunu farkediyor bana çarpmasına ramak kala sinyal veriyor güya sinyal verdim diyecek çarpsa heralde :)

Yollarda o kadar araba kullanmaktan bi haber insan varki saymakla bitmez

Son düzenleme:
yer: izmir karşıyaka çarşı önü ışıklara 10 metre kala
Araçlar: Sol şeritte ben, 6 metrelik minibüsle, sağımda (burun buruna yanyana) Mavi Hyundai Sonata, en sağda park etmiş araçlar.
Polis: Orta kaldırım üzerinde 3 metre önümde dikelen bir polis, 30 metre ileride ekip ceza yazıyor.
Olay: sonata sinyalsiz sola kırıyor üzerime ben selektör ve korna eşliğinde kazık fren yapıyorum (hızımız 20 km/s) polis olaya vakıf, gözgöze geliyoruz, adamı gösteriyorum. polis sallamıyor bile. Sonra önüme kıran araç ışıkta kalıyor, ben arkasındayım polis yanımızda gene tık yok. Ekibin yanından adam sallana sallana gidiyor. Daha kötüsü elemanın elinde cep telefonu konuşuyor. Polis buna da kayıtsız kalıyor.

Sonuç: Burası Türkiye, burda herşey mümkün.

yer: izmir karşıyaka çarşı önü ışıklara 10 metre kala
Araçlar: Sol şeritte ben, 6 metrelik minibüsle, sağımda (burun buruna yanyana) Mavi Hyundai Sonata, en sağda park etmiş araçlar.
Polis: Orta kaldırım üzerinde 3 metre önümde dikelen bir polis, 30 metre ileride ekip ceza yazıyor.
Olay: sonata sinyalsiz sola kırıyor üzerime ben selektör ve korna eşliğinde kazık fren yapıyorum (hızımız 20 km/s) polis olaya vakıf, gözgöze geliyoruz, adamı gösteriyorum. polis sallamıyor bile. Sonra önüme kıran araç ışıkta kalıyor, ben arkasındayım polis yanımızda gene tık yok. Ekibin yanından adam sallana sallana gidiyor. Daha kötüsü elemanın elinde cep telefonu konuşuyor. Polis buna da kayıtsız kalıyor.

Sonuç: Burası Türkiye, burda herşey mümkün.
bende başımdan geçen bir olayı anlatacaktım ama daha başka söylenecek birşey yok :mad:

bir insana laf anlatamamak ne zordur bilirim :) kapasite meselesi. eğer zaiyat büyük değilse öyle durumlarda baktımki anlamıyor hemen olay mahalini terkederim. birde çenemi yormayayım boş yere... Allah korumuş. tehlikeli bi kaza. anladığım kadarıyla sizi yoldan da çıkartabilirdi. geçmiş olsun.

ergün kardeşim bende aynen senin düşündüğün gibi düşündüm baktım hasar yok adamda anlama zorluğu çekiyor yada anlıyorda kıvırmak için çabalıyor tamam senin eşşeğin kancık olsun dedim bindim arabaya yola devam ettik sonuçta burası istanbul her çeişt model insan mevcut nihayetinde.aslında şimdi düşündüğüm zaman belkide benimde şöyle hatam oldu sola dönüş olan yere yaklaştığımda ki ben orada dönuş olduğunu biliyorum sola dönmeyeceksem sağa geçebilirdim aynı durum adam içinde geçerli madem sola dönecektin neden tam ucuna geldinde sağdan sola geçmeye uğraşıyorsun toplum olarak bunu huy edinmeliyiz 40-50 metreden önce dönüş yapacağımız yolun şeridine geçmemiz gerekli diye düşünüyorum

Geri