sinyal vermek ne demektir türkçe mealini bilen varmı

Utanarak söylüyorum çevremizde böyle akılsız insan çok o yüzden bu tip sıkıntılar la her an karşılaşabiliyoruz. gende size gecmiş olsun büyük bir kaza ve kavga olmadığına sevindim.

hakikatten ehliyet verilirken gerekli eğitim verilmıyor bence daha ağır bi dershane ve sınavdan geçmek lazım stajer ehliyet falan gibi bi uygulama yapılıp ondan sonra normal ehliyete geçirmek lazım parayla ehliyet dağıtılmasının önune geçmek lazım

kardeş son derece haklısın ben olsam olayı uzatırdım kesin iyi sabır varmış sende gerçi böyleleriylede pek muhattab olunmaz ama dersinide vermek gerekiyo bunların yoksa çok canlar yakarlar.

sabretmesen ne olucak sabah sabah gireceksin birbirine canını sıktığına değmez ama sağlık olsun allahtan far sinyal kırılmadı o zaman girerdik birbirimize

İlker geçmiş olsun.
Sinyal vermek aynen senin yorumladığın şey zaten.ama trafikte senin karşına çıkan gibi aptal karakterli tiplerden çok var.

geçmiş olsun, saçmalamış ama sinyal vermeden yapanlar da azımsanacak kadar değil... en azından sinyali kullanmış maganda :)

Bu benimde çok başıma geldi sinyali verirken çat diye bakmadan atlıyor yola korna çalıncada el kol yapıyorlar. Sinyali o tarafa geçicem yolu boşaltın emri olarak algılayan. Kendini araba kullanırken bütün önceliklere sahipmiş gibi hisseden maganda okadar çok ki.

Bu benimde çok başıma geldi sinyali verirken çat diye bakmadan atlıyor yola korna çalıncada el kol yapıyorlar. Sinyali o tarafa geçicem yolu boşaltın emri olarak algılayan. Kendini araba kullanırken bütün önceliklere sahipmiş gibi hisseden maganda okadar çok ki.

Öyle haksızken, haklı gibi davranan el kol yapan tiplere acayip deli oluyorum..

Geri