sıralı lpg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omers38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu prince marka sıralı sistemin fiyatı nerelerdedir acaba

2 bin ytl civarı ama inanki arıza nedir bilmezsin benzinli araç gibi bas marşa devam et. yanlış anlamayın benim bi ilgim yok bu markayla:) sadece iyi olduğunu paylaşmak istiyorum ben kullandığım için ordan biliyorum...

opel araçlara brc çok güzel gidiyor. dört beş aydır kullanıyorum tık demedi. tavsiye ederim

brc ya da Lovato derim çünkü ikisi de sorunsuz kullananlar memnun genelde bende lovato var bi sorun yaşatmadı şimdiye dek fiyatları 1500 ytl civarı ama bazı ince noktalar var ki onları da Kaan Arslanlı deye bir arkadaş vardı forumda bu işlerle ilgileniyor muhteşem açıklıyordu ona dikkat!

ben yardımcı olmak isterdim ama ANKARA-TEKİRDAĞ biras uzak gibi. :) ama size tavsiyem markadan önce işçiliği düzgün ve kaliteli olan bi yere bakın. sonra montajı kaliteli olan kişi zaten kaliteli marka kullanıyodur ;)

vectraya hangi marka lpg uygun yardım lütfen

:help: :help: 1997model 2000motor vectrama lpg taktırmak istiyorum hangi marka daha uyumlu birde ne yakar :help: :help:

Son düzenleme:
merhabalar

ben aracıma iki gün önce lpg taktırdım. Ankarada yetkili servis olan OPIS te takıldı. Şu ana kadar çok memnunum. BRC marka sequent 24 modelini taktılar

Geri