sıralı lpg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omers38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
98 cd de atiker uzun yol 140-150 km/saat ac açık 130 krş yakıyor.süper bişey. 105-110krş tan aşağı söyleyene inanma üfürüyodur.

lpg,yeni taktırdım

selam 2 gün once taktırdım,epey arastırdım forumları,taksicilerle konustum en son atiker taktırmaya karar verdim ve hemen tanıdıgım(daha önceki aracımada takmıstı) güvendigim ustaya gittim ve montajı yaptırdım inanın cok rahatladım tereddütlerimin yersiz oldugunu gördüm kısa zaman sonra isterseniz resimlerinide göstereceğim cünkü her opel sahibi gibi bende arabamın sağı-solu cizilmesin kesilmesin istiyordum montaj harika oldu.
Birde ben işim gereği hergün Belkahve yokusunu inip cıkıyorum ve sabah denemek istedim anahtarla ayagımı gaz pedalından cekmeden değiştirip baktım farklılık olacakmı diye..maasallah banamısın demiyor valla gönül herzaman en iyisini istiyor tabii ama bence ekonomik durumuna uymuyorsa en ekonomiği atiker ve 1200 YTL ye taktı usta üstelik 10 ay vade yapıyor pekcok yer
son söz taktır kurtul kardeş;)

yakıt miktarı

artık lpg de 1.70 lerde az yaktı olayı yavaş yavaş kalkacak gibi. ama benzinde yerinde durmuyor. benim araç sırf şehir içi 0.17 ytl yakıyor km de. yinede iyi. çünkü benzinde 0.25 yi geçiyordu.

BRC markada sorun olmuyor benim önceki vectrada brc vardı çok memnundum bilgin olsun diye yazıyorum.Şimdiki vectramda omvl var çok sorun çıkartıyor.

Benim araçta atiker var.zamdan sonra şehir içi km de 150 yaktı.Atikerden memnunum.

ben konyalıyım atiker konyada üretiliyor ve bir çok arkadaşım taktırdı şu an 1100 ytl 10 taksit burda ve şikayet edeni hiç duymadım garanti durumu güzel arıza tespit edildiğinde beklemeden 1e 1 değişim var ama konya olduğu içinmi bilmiyorum.bunun yanın da benim gt de lovato vardı memnundum gtmi sattım bmw 3.20 aldım şimdi üzerinde tartarini taktık 2300 ytl ve çok güzel özellikleri var ama bu lpg işinde benim öğrendiğim 1. marka 2.montaj işçiliği 3. şansınızın olması
ama markalar arasında bu fiyat farklılıkları ne gibi değişiklikler yapıyor çözemedim.

Slm. Benim aracımda 2000 model Vectra-B 1.6 Conford ve Sıralı LPG Sistemi ise Zavoli. Zavoli'yi seçmemin 1. nedeni Direk distribütör firmanın Müdürü internet üzerinden sorunu olanlara yardımcı olup gereken neyse yaptırıyor. Nette ufak bir araştırma yaparsanız görürsünüz. http://resim.donanimhaber.com/m_12312595/mpage_1/key_/tm.htm İnternet sitesinde tüm bayilerinin adres ve telefonları var. Eğer İzmir de oturuyorsanız Stargas Polaris te Faruk Ustanın kontrolünde taktırmanızı tavsiye ederim sorun çıkmaz (Opel için) 2. Nedeni enjektörlerinin ayrı olarak montelenebilmesi, buda Benim arabanın benzin enjektörlerinin tam yanına montajını sağlıyor ve motor üst kapağı nedeniyle kesinlikle gözükmüyor. Enjektör delikleri motor bloğuna yakın hortumlarının da kısa tutulması nedeniyle yakıt tüketimi ve gücü neredeyse benzin ile eşdeğer. 3. nedeni ise klima düğmesinin bulunduğu yerdeki üst sıranın solundaki boş düğmeye kontrol ve gösterge düğmesi montaj edilebiliyor ve orjinalmiş gibi duruyor.
Dediğim yerde taktırmanız halinde sadece göstergeye bakarsanız hangi yakıt türüyle gittiğinizi anlarsınız.

SLM ARKADAŞLAR LPG TAKTIRMAK İSTYORUM ARACIM VEKTRA-B comfort 2001 TAVSİYE ETCENİZ BİR MARKA VARMI BU KONUDA HİC BİLGİM YOK
BAZI FORUMLARDA OKUDUM LPG BENZİNDEN DAHA İYİ DYOLAR MOTORA ZARAR VERMYORMUŞ KURUM YAPMYORMUŞ

kotu sıstem yok
kotu usta var kotu mıntaj var kotu ıscılık var
bulundugun yerde yaptırma ıstanbulda yaptır nasın agrımaz
lavato brc ılk dusunecegın ısımler olsun
atıker konya ısıdır bıraz daha ucuzdur ama yakıyor

arkadaşlar, bu hafta lincoln navigatore lpg dönüşümü yaptık, aracın yakıt tüketimi %45 ' e yakın azaldı.. resimleri görmek isteyen varsa www.mocanotogaz.com.tr den baksın.

bu araca BRC Sequent 56 takıldı, ve biz aracın üzerinden başka marka kit sökerek BRC taktık

Rakip firmalar yanlış anlamasın ama bu işte 1 numara olan BRC ve 2A Mühendislik

Selam ve saygılarla

Geri