sıralı lpg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omers38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1998 2000cd Otomatik Lpg Takalimmi

Arkadaslar Arabam Otomatik Ve Su Anda Km De Sehir Ici 13 Lt/100km Yakiyor Lpg Cekisi Dusururmu Dusurmezse Hangi Marka Ve Hangi Serviste Ve Yakit Tuketimi Sehir Ici Ne Olur

Son düzenleme:
meraba arkadaşım...bence hiç düşünme bile...otomatik falan fark etmiyo.bende 97 model vectra 2,0 var.keşke çoook önceden alsaymışım dedim.walla gözümün önü açıldı yaaa:D:D benzinlikten hortum kiralıycaktım nerdeyse.neyse markaya gelince,bana sorarsan BRC Fast..yada princes diye bi marka.ama benim kullandığım Brc Fast ve süper bişey.Kilometrede şehir içi 155-160 civarı yakıyo.performansta düşüş falan göremedim pek.3bg kadar diyolar ama o kadar fark edilmiyo.BRC squent 24 modeli sonra çıkan ama biraz daha ucuz olan bi model.Kesinlikle BRC Fast(tabi brc takarsan) Bide taktırdığın yeri iyi seç.itinelı ve düzgün biyer olsun.Ankara olsa yer söyleyebilirim ama istanbuldasın galiba...Bence hiç düşünme,pişman olmazsın:)

Arkadaşım bende vectra b 2.0 otomatik var, kesinlikle taktır. BRC,Princes, Tartarini bunlar bilinen iyi markalar. Atiker'de fiyat olarak ucuz ve yeni, taktıranlar tavsiye ediyorlar. Bende Tartarini var,gayet memnunum. Hiç bir problem çıkarmıyor yalnız taktıracağın yeri ve ustanı iyi seç, devamlı vurguladığım gibi bu işte montaj ve ustalık çok önemli.. Otomatikte hiç çekiş farkı olmaz. Benimki km'de 150-160 ykr. arası yakıyor. İstediğin gibi çekinmeden gaza basabilirsin... :good:

Arkadaşım bende vectra b 2.0 otomatik var, kesinlikle taktır. BRC,Princes, Tartarini bunlar bilinen iyi markalar. Atiker'de fiyat olarak ucuz ve yeni, taktıranlar tavsiye ediyorlar. Bende Tartarini var,gayet memnunum. Hiç bir problem çıkarmıyor yalnız taktıracağın yeri ve ustanı iyi seç, devamlı vurguladığım gibi bu işte montaj ve ustalık çok önemli.. Otomatikte hiç çekiş farkı olmaz. Benimki km'de 150-160 ykr. arası yakıyor. İstediğin gibi çekinmeden gaza basabilirsin

arkadasım sehır icimi 150 160 ykrs

vectra lpg yardım

aracım 99 model 2.0 motor aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum acaba hangi markayı önerirsiniz

Ben atiker taktırdım astra 1,6 cd aracıma.çok memnunum.iyi bir işçilikle sorun çıkarmaz diyorum.

Lpg Taktirmayi Düşünüyorum

Arkadaşlar 2000 Model Vectra2.0 Cdx Aldim 1 Hafta Oldu Sirali Sistem Lpg Taktirmayi Düşünüyorum Ne Marka Tavsiye Edersiniz Ankarada Bildiniz Iyi Bir Usta Varsa Yönlendirirseniz Sevinirim.

hoşgeldin. öncelıkle kendını uye arsıvınde formata uygun sekılde tanıtmalısın

Geri