sıralı lpg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omers38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lpg

SLM ARKADAŞLAR LPG TAKTIRMAK İSTYORUM ARACIM VEKTRA-B comfort 2001 TAVSİYE ETCENİZ BİR MARKA VARMI BU KONUDA HİC BİLGİM YOK
BAZI FORUMLARDA OKUDUM LPG BENZİNDEN DAHA İYİ DYOLAR MOTORA ZARAR VERMYORMUŞ KURUM YAPMYORMUŞ

Arkadaşlar Bizim Burdasordum Biriki Yere Fiyat Atiker Var
1600 Ytl Dediler Normalmi Sirali Sistem

lpg hakkında forumda aşırı çok bilgi, fiyat ve öneriler var bence lpg olarak arattırırsan işine yarayan bilgilere ulaşabilirsin

opel servisi brc takıyo
1700 ytl
aracın garantiisde devam edyo eğer garantiliyse
bende taktırmayı düşünüyorum

SLM ARKADAŞLAR LPG TAKTIRMAK İSTYORUM ARACIM VEKTRA-B comfort 2001 TAVSİYE ETCENİZ BİR MARKA VARMI BU KONUDA HİC BİLGİM YOK
BAZI FORUMLARDA OKUDUM LPG BENZİNDEN DAHA İYİ DYOLAR MOTORA ZARAR VERMYORMUŞ KURUM YAPMYORMUŞ

arkadasım marka tabiki önemli ama bence normal bi marka ile ii usta daha ii sonuc alırsın usta çok önemli

ben omvl a taktırdım gayet iyi. 40 ytl gaz ile 320 km gidiyorum. 40/1,52=26 lt eder. 100 km de ise 8 litre gaz eder o da. yani 1 km de ,0,08 ytl eder. eski parayla 80000 lira. benzinde 160-180 arası yakardı. dediğim uzun yolda 100 ü geçmemek kaydıyla ona göre eğer 100 ü geçersen sarfiyat artar.

Küçük bir hesap hatası var sanırım;
320 km için 40 YTL ise
1 km için 0,125 YTL olur.

Eski parayla 125000 TL eder.
Yanlış bilgilendirme olmaması açısından düzeltmek istedim.

Arkadaşlar Bizim Burdasordum Biriki Yere Fiyat Atiker Var
1600 Ytl Dediler Normalmi Sirali Sistem
Çok söylemişler.Hem de baya çok.Ben temmuz ayında Afyon'da taktırdım Atiker 1200 ytl hemde 8 taksit.Zaten bütün bayilerinde 10 taksit yapıyorlar 1200 ytl ye.Hatta Kütahya'da ve Antalya'da 1000 ytl ye takanlar varmış.Ve de Atikerden çok memnunum.Uzun yolda klima sürekli açık 110-120 arası ortalama hızla 110 ykr yaktı.Atikeri tavsiye ederim.Yerli malı yurdun malı.hemde Türkiye'nin her yerinde 2 yıl garantili.

bende 98 cd var atiker taktırdım 3 ay önce 1050 peşin 1300 10 ay bonustu .sana yüksek çekmişler.dikkat et.

Geri