sıralı lpg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omers38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2001 Astra Hb Imde Benzinde 330 Yakiyor Tüpte Brc Ile Görüştüm 180 E Düşüyor Buna Değermi çok Gezdiğimde Yok Arabamida Yeni Aldim Keyfini Sürmek Istiyorum Lpg Taktirinca Keyfim Bozulacaksa Hiç Taktirmiyayim. Bide Fiat 1500 Peşin 1700 Taksit Li

bugün fiyat almaya lpg servisine gittim,
adamlar atiker , brc,zavolli ve romano takıyoruz dediler,
atiker'in birçok parçasının ithal olduğunu öğrendim,
yerli lpg nin voltran yüzünden kötü bilindiğini öğrendim,
bir de atikerin taksitli kampanyası varmış sanıyorum gidip atiker taktıracağım 1250ytl 10 taksit dediler

bence Prinsten şaşma... Lüks arabaları bi takip et derim milletin bi bilidği varki çok para verip onu taktırıyorlar...

Genelleme yapmak doğru olmaz audi a3 olan bir arkadaşım brc taktırdı sorun yaşadı söktürdü prins taktırdı onda da sorun yaşıyor firma istiyorsan sökelim paranı verelim demiş ama söktürmedi.
lpg şans işi ama motor benzinde problemsiz ise gazda da problemsiz oluyor fakat opellerde brc çok başarılı
landi de düşünülebilir.

97 vectra cd ye hangi sistem lpg önerirsiniz ?

merhabalar. ben bu konuyla ilgili forumda daha önce yazılmış yazıları okudum ama açıkçası çok net bi cvp alamadım. bizim araçlar için en uygunu sıralı sistem burası kesin.ama ben burda yani aksaraydaki mercedes benz fabrikasındaki bikaç mühendisle görüştüm onlar gerek olmadığını normal olarak benzinde çalışıp sonradan tüpe geçen sistem yeterli diyolar. ama ben beni tatmin edecek en uygun cevabın burada olduğunu düşünerek yazıyorum. sizlerin tecrübelerine inanıyorum bu konuda ne dersiniz ? kısmetse yarın taktırıcam karar verip ? iyi günler

opel ıcın zavolı brc prince en uygunlarındandır
ancak fıyatlar markalar degısmektedır sorun az olmasını ıstersen once bu markalara onem ver

Geri