sislere xenon yapsak patlarmı?

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar sisleri xenon yapmayı düşünüyorum ama kimisi fazla dayanmaz patlar diyorlar sislerin yeri kuçük oldugu için hava alamadından patlar diyorlar kullanan arkadaslar ne diyorsunuz yaptırsammı?

kimse yazmadan ben yazayım cevapları :) sis farının sisli havada gösterebilmesi için sarı olması gerekir diyenler olacak, birde ışık dağılacağından karşı tarafı rahatsız eder diyenler olacak..bunların hepsi doğru oğuz..ama görüntü on numara oluyor özellikle 8000k yaparsan.. farın içine mercekte koyabilirsin , yer küçük olduğu için xenonu patlayan duymadım hiç, bizim takımdan kullananlar var

ben taktır diyorum .:D.monza olsun alman malı 170 lira olması lazım

kimse yazmadan ben yazayım cevapları :) sis farının sisli havada gösterebilmesi için sarı olması gerekir diyenler olacak, birde ışık dağılacağından karşı tarafı rahatsız eder diyenler olacak..bunların hepsi doğru oğuz..ama görüntü on numara oluyor özellikle 8000k yaparsan.. farın içine mercekte koyabilirsin , yer küçük olduğu için xenonu patlayan duymadım hiç, bizim takımdan kullananlar var
ben arkadaşa katılıyorum sis havalarda bır işe yaramaz sadece göruntu kuru havada super oluyor ben kullanıyorum 1 senedır allaha sukur bırsey yok;)

patlama diye bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama marka çok önemli piyasada kullanılan marka şuan monza monza alırsan bi sıkıntı olmaz ama sadece görüntü güzel olur ne yağmurda ne siste ne karlı havada bi işe yaramaz....

evet bende kullanıyorum problem yok yanlız arkasını iyice silikonla su almasın ozaman bir problem olmaz

:D :D :D :D Aytekin abi süpersin ;) Ben başlığı görünce altına yazılacakları düşünmüştüm. Sen yazmışsın.

Bende kullanıyorum sorun yok.

zaten bunları okudum ve ben bu gune kadar sisle karsılasmadım yanı göruntü amaclı olacak sis olursada agır agır gideriz :D
herkese tesekkur ederim bu arada yarın aksam yola cıkıyorum aytekin sabah dukkandaysan ugryacagım sana musaitsen tabi yarın xenonları baglatıyorum

Geri