Ynt: Siyahı hiç istemezdim beyaz
Hocam sizin tercihiniz olan bronz kahve de çok güzel gerçekten...
harunhoca link' Alıntı:Beyaz kiri ve çiziği göstermeme konusunda oldukça tutarlı bir renk ve çoğu insanın bu iki nedenden dolayı beyazı tercih etmesini anlıyorum. Ancak anlayamadığım, forum sitelerine yazacak kadar araçlarını seven ve her türlü atraksiyonu, kişiselleştirmeyi, modifiyeyi yapmak için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan böyle bir topluluğun beyaz tercihini anlamıyorum. Tamam bir araç şirket aracı ise eyvallah, metalik olmayan bir beyaz renk ideal. Ancak ben beyaz renk herhangi bir araç gördüğümde her nedense o aracın şirket aracı olduğunu ve muhtemelen jantlarının kapaklı olduğunu istemsiz olarak düşünüyorum. Beyaz rengi tercih eden arkadaşlar lütfen alınmasın, ancak astranın oldujkça güzel renk kataloğu var, teknik gri güzel mesela ve adını bilmediğim diğer renkler. Siyah ve mahogany kahverengi konusunda çok haklısınız, çok güzel görünüyor ancak en küçük tozu veya su lekesini bile gösteriyor. Bu nedenle tercihim beyaz, siyah veya koyu renk olmadı, eğer toz toprak ve kiri göstermemek ise amaç açık renkli araçlar elbette tercih edilmeli, ancak yine bence bu beyaz olmamalı. O kadar çok beyaz araç ve astra varki trafikte madd
Hocam sizin tercihiniz olan bronz kahve de çok güzel gerçekten...