Videoları izledim tavsiyeniz için teşekkür ederim ama burda ki olay reklam

O yüzden benim söz konusu olan konuyu açma nedenim sizler benden OPEL konusunda daha bilgilisiniz, çünkü daha önce audi kullandım, Bmw kullandım, vw kullandım ama bu sene böyle bir durumun içine düştük bu senede tutup 100 bin km audiye yada ıvıra zıvıra bineceğime daha az bir paraya Sıfır Astra Sedan aldım ve kullanıyorum. Bu yüzden
İstanbul gibi bir şehirde lastik kullanmalımıyım ? Söz konusu olan ilk videoda sizinde gördüğünüz üzere araç Fluence bizim aracımız ASTRA yol tutuşu ve ağırlık olarak birbirinden farklı
Diğer bir etken araç 2020 model 10.000km de daha lastikler yeni.,
Burdaki sonuca göre hava sıcaklığı belirli derecenin altına düşmüyor ki bende uzun yola gitmiyorum ortalama günlük 40 km yolum var gidiş- geliş zaten karantinadayız hafta sonları bir yere gittiğimiz yok.
Bunlara rağmen yoğun bir kar yağışıda yaşamıyoruz, genel anlamda ısı dereceside düşmüyor, buzlanmaya müsait bir yolda kullanmıyorum, o yüzden ben maddi konuda değilim en fazla olsa olsa 2000-2500tl sorun değil alırım. Bana göre tartışacağımız konu almalıyız şundan dolayı demeniz yeterli olacaktır, ama siz konusu ispata dökmüşsünüz.
Alacaksak neden ? Almayacaksak neden ? Soru çok basit
Sizce Bu Kış İçin Lastik ALINMALI MI ?