Ben halen fırsat bulup köye gidip lastikleri takamadım, inş. sorunsuz geçiririm şu karlı günleri...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kışlık lastik tercih degil zorunluluktur. Normalde 7 derece derler ama 10 derecenin altına düştüğünde hava sıcaklıkları kışlık lastik takılır. İstanbul'da hava 10 derece , Ağrı'da -5 bakmaz yaz lastiği kışın sertleşir ve ömründen yemeye başlar 5 sene yazlığınızı kullanacağınıza 1 kış kullandınız diye o 5 senelik ömür düşer 2 seneye. Hepsini geçtim kazara bir yere yolculuk yapmaya kalkarsınız aynı benim başıma geldiği gibi gizli don'a bi denk gelirsiniz.... Benim karşılaştığım sahne hemde 30 ile giderken (KADINA VURMAK, ARABAYA VURMAK, KALDIRIMDA YÜRÜMEK...) Ben manevra yaparak kaldırımda yürüdüm kasko 5,400 TL Hasar işledi arabaya bu konu şakaya gelmez bu konu ciddi bir konu 1500 TL kaçarsınız sonuçlarını siz çekersiniz (VİCDAN AZABI, BAŞKASINA HASAR VERMEK, KENDİNE HASAR VERMEK)kışlık lastik tercih meselesi. aracın nerede ne şartlarda kullanılacağı, araç sahibinin kışlık lastikler hakkındaki düşünceleri çok farklı olabilir. çok zorlu kış şartlarındaki kişiler zaten yaz bitince kışlıkları hazırlıyor tarihler dahi gelmeden. ama kar yağmayan, nispeten sıcak geçen şehirdekiler arada kalıyor.
ben duruma göre alır veya almazdım. ama eğer araçla birlikte kış lastiği gelmişse gider vaktinde taktırırdım.
Okan çok yaşlı olmasın lütfen yani en azından 3 yaşını geçmemiş olsun lastikler.Valla ne yalan söyliyim bende michelin çıkmalarını taktırıyorum bugün hiç vakit bulamadım ama bugün mecbur bulmalıyım
Okan çok yaşlı olmasın lütfen yani en azından 3 yaşını geçmemiş olsun lastikler.
Aman iyi en azından 3 sene kafan ağrımaz.Eyvallah... baktım eski değil zaten satan adam 18 jant taktırdığı için satmak zorunda kalmış mecburen. Yeni güzel lastik