O zaman aracına insanlar hep orjinal parça alsın neden servisler orjinal parça alın diyor ama insanlar yan sanayi alıyor?Tepkili değilim aslında sadece şaşırıyorum ortada gerçekler varken insanlar neden anlamamak için kendini zorluyor. Baştan'da söyledim hiç kimsenin hayatı umurumda bile değil ister kendini, çevresini ve ailesini düşünür, ister düşünmez ben sadece doğru yolu göstermeye insanların hayatını korumaya çalışıyorum.
Mesela orjinal fren disk balata varken neden trw aldınız daha mı sağlıklı daha mi iyi? Hayır tabi ki...
Mesela benim aracım da önler karbon brembo hava kanallı fren diski ve brembo balatalar arkalarda zimmerman delikli fren disk orjinal balata var araba nasıl duruyor zımba gibi.buzda lastik devreye girer ama normal yolda lastik kadar fren sistemi ve amortisör sistemi devreye girer onlar dandikse lastik ne yapsın.
Ben neden yan sanayi kullanmıyorum?
Çünkü adı üzerinde yan sanayi en iyi lastiği alsan da fren disk balatan kaliteli değilse zaten duramıyorsun adam akıllı.
O nedenle yazı ve kışı düşünmek lazım yazın ısınsın diskler trw yi görürsün ne oluyor.
Sakin normal kullanımda yan sanayi götürür ha kullanim suresi az olur ama götürür yüklendin mi ise yolda bırakma ihtimali her zaman kaliteli ve doğru ürüne göre çok fazla olur