İşte tam da bu mesajından dolayı bu haldeyiz galibaGöç eden Türk kavimleri araplarla karşılaştığı için bu saçma yoldayız,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte tam da bu mesajından dolayı bu haldeyiz galibaGöç eden Türk kavimleri araplarla karşılaştığı için bu saçma yoldayız,
Osman yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum ama Forum Kurallarına aykırı çünkü Siyaset!!!!
NOT:2.Dünya Savaşından bu yana hiçbir Devlet Adamı kendine Saray yaptırmamış!!!
devletimizin bana göre yaptığı en büyük yanlış,ekonomiyi canlandırmak için kredi alımını aşırı kolay ve cazip hale getirmesiydi.
ekonomimiz iyi olmamasına rağmen kredi kullanımı sebebi ile aşırı bi canlılık var.
insanlar önümüzdeki 10 yıllar için kendilerini bankalara bir nevi köle yaptılar.herkes ev araba alıyor ama çoğu borçla.
tamam diyebiliriz ki ; ödeyebiliyor ki alıyor,ödeyebiliyorsa ekonomik durumu iyi...
aslında öyle değil. ödeyebiliyor ama kendi de perişan oluyor,çoluk çocuğunun boğazından kesiyor ve adına yaşamak denirse ömrünü borç ödeyerekipsikolojisi yerle bir olmuş şekilde hayatına devam etmeye çalışıyor.
bir diğer yanlış da; her yere üniversite açılmasıydı. ülke için de öğrenci akışı sağlayarak,öğrenciler üzerinden Kırıkkale'nin parasını Ankara'ya,Kayseri'nin parasını Muğla'ya aktararak ekonomik açıdan bir canlılık ve para akışı sağlıyor.
insanlar da mutlu oluyor
ekonomimiz gerçekten iyi düzeyde, ama zenginlerimiz için.
900 tl ye işçi çalıştırıp ölüme gönderiyorlar insanları,çalışmaya mecbur kalan insanlar yer altı yer üstü demeden ne iş bulsalar çalışmak zorunda kalıyorlar.
chp mi yönetsin mhp mi sorusu da bence çok makul değil. ne yapalım elimiz de bu var gibi bişey
Hasılı üretim üretim üretim..
ama insana gereken değeri vererek,işçinin ve üretimin asıl zahmet ve kahrını çekenlere hakettiğini vererek.
Ülkedeki evlerin galiba yarısının sahibi bankalar.
üzüldüğüm nokta şu; (lütfen bu noktadan müslümanlara hakaret etmeyelim)
müslümanlar ya da kendini müslüman kimliği ile öne çıkaranlar bile bankaları hoş görmeye ve hatta savunmaya başladılar.
nasıl olacak nasıl düzelecek bilmiyorum..
ama şunu biliyorum ki;vatandaş halinden memnun. hükümetin yaptığı her şeyi sırf oy verdiği için savunur hale geldi.