- Konuyu Başlatan
temmuz 2014 , elektrik kwh ucreti 0,0240312 (faturada birim fiyat denen) vergi haric
kasım 2014 elektrik kwh ucreti 0,0266733 (faturada birim fiyat denen) vergi haric
%11 net zam 4 ayda gelen gizli zam, ???? ama bunu konuşan yok türkiye ucuyor ??
faturada buna bakan varmı ?
137 kwh e 50 tl vermişim (0,3649 tl/kwh her tur algı vergi koygu dahil) temmuzda
217 kwh e 89 verdim bu ay (0.41 tl/kwh her tur alı vergi koygu dahil) bu ay
%11 haşırtıngen ???
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:51 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 21:03 ----------
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/27605502.asp
Beyaz Saray Ermeni halısını çıkardı
"Ermenilerin 1915 yılı olaylarının simgesi olarak gördüğü "Ermeni Yetim Halısı" olarak da bilinen "Gazir Halısı", Beyaz Saray Ziyaretçi Merkezi'nde "ABD'ye teşekkür: yurt dışındaki Amerikan cömertliğinin minnettarlığı olarak başkanlara üç hediye" başlıklı sergide, iki diğer eserle teşhir edilmeye başlandı. Serginin açıldığı merkeze gelen ABD'de yaşayan bazı Ermeniler halıyla fotoğraf çektirdi. Halı, 23 Kasım tarihine kadar sergilenecek."
haydi buyrun bakalım PKK dan sonra birde ermeniye verelim super ötesi olsun
adamların bizleri azeri kardeşleri kestigi kalmasın birde bizimkiler karadenizi
versin oraya, ya tabi versin özellikle RİZE bence ermenistana verilmeli )))
malum en yuksek AKP oy oranı oradan hayret hic şaşırmadım
kasım 2014 elektrik kwh ucreti 0,0266733 (faturada birim fiyat denen) vergi haric
%11 net zam 4 ayda gelen gizli zam, ???? ama bunu konuşan yok türkiye ucuyor ??
faturada buna bakan varmı ?
137 kwh e 50 tl vermişim (0,3649 tl/kwh her tur algı vergi koygu dahil) temmuzda
217 kwh e 89 verdim bu ay (0.41 tl/kwh her tur alı vergi koygu dahil) bu ay
%11 haşırtıngen ???
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:51 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 21:03 ----------
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/27605502.asp
Beyaz Saray Ermeni halısını çıkardı
"Ermenilerin 1915 yılı olaylarının simgesi olarak gördüğü "Ermeni Yetim Halısı" olarak da bilinen "Gazir Halısı", Beyaz Saray Ziyaretçi Merkezi'nde "ABD'ye teşekkür: yurt dışındaki Amerikan cömertliğinin minnettarlığı olarak başkanlara üç hediye" başlıklı sergide, iki diğer eserle teşhir edilmeye başlandı. Serginin açıldığı merkeze gelen ABD'de yaşayan bazı Ermeniler halıyla fotoğraf çektirdi. Halı, 23 Kasım tarihine kadar sergilenecek."
haydi buyrun bakalım PKK dan sonra birde ermeniye verelim super ötesi olsun
adamların bizleri azeri kardeşleri kestigi kalmasın birde bizimkiler karadenizi
versin oraya, ya tabi versin özellikle RİZE bence ermenistana verilmeli )))
malum en yuksek AKP oy oranı oradan hayret hic şaşırmadım