sizce haklımı....

kahramantürk55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bu gün özellikle galeri dolaştım 97 vectra cd bulmak için,bi tane bile denk gelmedi,galericilere soruyorum nasıl arabadır die hiç biri tavsiye etmiyor,seni çok üzer diyorlar.ordan opel bayiine ikinci el fiyatlarını sormaya gittiğimde ellerinde birtane vardı beğenmediğim için fiyatını bile sormayı unuttum.yanlız kaç paraya alınır ikinci elleri diyince nekadar temiz olursa olsun 11000ytl den fazla etmeyeceğini söylediler.

ha pederde bu arada galericilerin tavsiyesi üzerine taktı kafayı 19 europaya.

yav bunlar beni vectradan vazgeçittittirecekler.

www.araba.com/1289578.html

www.sahibinden.com/180_000_km...XQQdisplayitem

Son düzenleme:
vectra cd seni üzer diyenlere söyle bıraksınlar bu işleri! sakın tek kelime daha konuşmasınlar !

vectra üzermi? ben buna güler geçerim 97de sıfır cd almıştım. 2 sene kullandım. sonra bizim fabrikadaki satışcılara verdim. ee onlarında nasıl kullandıkları malum. her bakımı yaklaşık 4000-5000km geçince yapılıyordu. 2 kez susuz kalmış hararet yapmış. servise götürdüm sadece yeniden antifiriz koydular devam dediler. ben çok ama çok memnundum. yani önemsiz sorunlar tabikide oldu. şarj dinamosu değişti. silecek motoru değişti. sattığımızda 245000km deydi. alan adam bizim burda oturuyor arabayı hala görüyorum. arada sırada selamlaşıyoruz. sorun varmı diyorum. MAŞALLAH CANAVAR diyor:) eee bukadar çok yıpranan bir arabadan hala memnunsalar gerçekten üzmeyen dost bir araba bence.....

HEM ÜZSE NE OLACAKKİ? 19 EUROPAYA BİNECEĞİNE VECTRAYA BİN. 10 KATI DAHA KONFORLU LÜX VE GÜVANLİ.

19 europaya ile kıyaslanmaz bile (!)

Eğer sakin kullanırsan , bütçenide çok zorlamaz donanımlı , güçlü en önemlisi güvenli bir araç.

Örneği benim büyük bir kaza atlattım , Vectra sayesinde şu an yaşıyorum o kadar diyorum =)

bir önceki kasa vectraların izmirde monte edilenlerinden genelde memnun kalınmadıgını duydum.ama ne kadar dogru bilemem.yinede reno 19 la kıyaslanacak bir araba kesinlikle degil.onun tasarımı yeter

öncelikle sen bu arabayı uzun süre kullanmak için mi düşünüyorsun yoksa 3-5 ay kullanır satarım diye mi düşünüyorsun eğer satacaksan reno seni üzmez ama ben bu arabayı kullanıcam diyosan renoyla cd yi aynı kefeye koyma bile...

ya arkadaslar kahraman zaten neyın ne oldugunu elbette bılıyor kıyaslama yapmıyorkı
baksanıza herkes arabasını sevıyorkı satmak gıbı bır nıyetlerı yok eger oyle olsa galerıler tamamen dolardı degılmı ama kahraman bulamamıs
benım dıyecegım kesınlıkle kalbının sesını dınle pısman olmayacaksın

bırde o galerıcı ye benım selamımı soyle

europamı öneriyorlar europayı niye öneriyolarki:D ne özelliği var europaya boşu boşuna okdr para vereceğime broadway alırım mis gibi binerim europa galericiler tarafından sevilen bir araba ama vectradan vazgecip europa alınırmı ya bu arada 11.000 ytlden fazla etmeyecek derken vectra b denmi bahsediyolar ? o araba 11.000 ytl den başlar zaten:D

10 yıldır vectra kullanıyorum.
94 a dan başladım.
05 c ye kadar.
onlara söyle işlerine baksınlar.

Geri