sizce haklımı....

Son düzenleme:
Temiz Görünüyor. Servise Götürüp Kontrol Ettirmeyi Unutma.

europa 19 ve vectra b kasa yanından bile geçemezo nedemek ya üzer seni babamda 96 sı var şimdiye kadar hiç üzmedi üzeceğinide zannetmiyorum vectranın koltukları europanın hepsini satın alır

ilana şimdi baktım hiç durma alın o arabanın en azından 120 000 km si daha var motor yaptırmaya

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler...bu araba nasıl yarın buna bakıcam.araba normal tüplü bu gün aradım klmtr şehir içi 180 ykr yaktığını söylüyor.

http://www.sahibinden.com/180_000_k...vectra_2_0_cdWQQaXQQ6780191WQQpXQQdisplayitem

96 vectra alma! aynı paraya 97 ve üstü dijital klimalı araç bulabilirsin.

araba temiz olabilir ama keyif de senin...

alacağın araba 97 2001 arası cd veya cdx olabilir.full her zaman iidir..

Abicim Babanı ikna etmek gayet kolay opelin ölüsü bile yeter. Babanı al sana zahmet Vectra ya binip bi tur atın bide r19 a binip bi tur atın opel zaten babana gerekeni söyler gerisi hikaye bence tabi :)
Ayrıca benim için herşeyden önce güvenlik gelir sanırım hepimiz için öyle e bi opele bin kendini nasıl hissettiğini düşün 1 de r19 a bin bakalım kendini nasıl hissedeceksin Araba kendini gösterir zaten . Savaş abinin dediği gibi araba temiz ve şık görülüyo bence şimdiden hayırlı olsun :)

vectra gibi bir tank varken 19 gibi bir teneke almak mantıklı değil.Can tatlıdır.

aracın farlarının temiz ve bu kadar parlak oluşu ilginç keyfekeder değiştirildiğse sorun yok ama kaza ihtimalide mümkün ..baktırmakta fayda var;)

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler...bu araba nasıl yarın buna bakıcam.araba normal tüplü bu gün aradım klmtr şehir içi 180 ykr yaktığını söylüyor.

http://www.sahibinden.com/180_000_k...vectra_2_0_cdWQQaXQQ6780191WQQpXQQdisplayitem

Güzel bir araca benziyor ama yine de iyi bir ustaya baktır.Motor inmiş mi yoksa gerçekten de kmsi doğru mu bunlar önemli.Bir de rengi gümüş olsaymış daha bir hoş olurmuş.Ama yine de temiz gibi görünüyor.Bir baktır tanıdık ustaya.Beğenirsen al.

Geri