sizce haklımı....

kafa ağrıtan arabalar pazarda şurda burda bol miktarda bulunurlar. bi sorsaydın kafa ağrıtır dienlere peki neden piyasada bulamıyorum ? yemesinler şimdi beni. marka bir yana alman dedin mi 1 dakka durup düşünecen ben acaba ne demeliyim die. yalnız yanlış anlaşılmasın diğer markalar kötü demiyorum, aynı modelde kıyas yapılamaz, elbette 2004 model bi fransız, italyan falan daha ii olabilir?

galericilerin iyi araba mantığı genelde çabuk satılması, parçasının ucuz olması gibi.. onlara göre broadway, europa, şahin en iyileri..
opel kullanan arkadaşlar kalitesini bilir özellikle de vectra

arkadaşım sana tek bir şey söyleyeceğim çık oto pazarına bir bak en çok hangi marka var bir bak ve onu alma. vectra için ise tek söz var eğer temiz bulursan kaçırma fazla ver al.

her otomobil sonuçta insan yapımıdır. hatalar olabilir. ama vectra gibi bir otomobile seni çok üzer demelerine şaşırdım. vectra kendini yeterince kanıtlamıştır. o kadar eski o kadar çok kullanılmış vectra kullandım ki gülerim valla...

bu millet iş bilmiyor yaa...üzer dediği araba trafikte yeni modelleri bile cebinden çıkartabiliyor

galericiler nedense hep europa öneriyorlar :D bizede aynısını yapmışlardı ama biz yemedik opel aldık :D

ellerinde fazla r19 wardır;)

Geri