arkadasım vetra sasma :good:galericilerin iyi araba mantığı genelde çabuk satılması, parçasının ucuz olması gibi.. onlara göre broadway, europa, şahin en iyileri..
opel kullanan arkadaşlar kalitesini bilir özellikle de vectra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadasım vetra sasma :good:galericilerin iyi araba mantığı genelde çabuk satılması, parçasının ucuz olması gibi.. onlara göre broadway, europa, şahin en iyileri..
opel kullanan arkadaşlar kalitesini bilir özellikle de vectra
Ben şahsen normal şartlarda 11-12 ye satılan bir Vectra almam. 97-98 temiz bakımlı bir Vectra en az 13,5-14 arasıdır. Servis geçen sene benim arabama en fazla 12,5 eder dedi. Ben aynı temizlikte bulun 16 vereyim dedim, telefon numaramı aldılar ama aramadılar. Normal şartlarda kimse elindeki kaliteli malı ucuza vermez. Galericiler nedense bu iş çok iyi biliyorlar. Ellerinde temiz bir Vectra olsun, bakalım 11'e verirler mi? Arkadaşım arabaya kısa süreli bineceksen, sıkışınca hemen satıp paraya çevirmek istersen Tofaş veya Renault grubu al derim. Ama ben güvenlik, konfor, araba kullanmanın zevkine varmak istiyorum diyorsan tartışmasız Opel açık ara öne çıkar.
Otomatik vites mi? Temiz ve otomatikse neden olmasın? ( LPG'siz olacak )benim galerici arkadaşta temiz 90binde 97 model gls var beyaz pırıl pırıl araba 15 bin ytl istiyor temiz araba herzaman 1-2 fazla eder tabiki
Otomatik vites mi? Temiz ve otomatikse neden olmasın? ( LPG'siz olacak )
bence babanı buraya üye yap sonra tekrar düşünsün